Kölcsönlesen: Lingard felfedte célját

Jesse Lingard, aki csereként állt be a Leicester City 2-2-es döntetlenje alkalmával a Nottingham Forest ellen, abban reménykedik, hogy követheti a Tom Cleverley által bejárt utat.


Az ifjú középpályás pozitív benyomást kelthetett új állomáshelyén, amikor az 58. percben David Nugentet váltotta, de Michael Keane viszont kimaradt a csapatból, miután visszatért a Manchester Unitedhez térdsérülésének kezelésére.

 

"Felnézek Tom Cleverleyre, és arra amit elért. A Manchester United felnõtt csapatának tagja lett, úgy, hogy kölcsönben elõször a Leicesterben játszott" - kezdte Lingard a Leicester Mercurynek.

 

"Feljebb lépett a legmagasabb szintre, és nagyon jó lenne az õ útját bejárni."

 

"Õ olyasvalaki, akire tényleg felnézek, mert amikor fiatalabb volt, õ volt az egyik legkisebb, csakúgy, mint én. Az ifjúsági csapatban nem kapott annyira sok játéklehetõséget, de aztán kölcsönbe került, keményen dolgozott és bizonyított. Éppen ez az, amit én is szeretnék."

 

 

Ben Amos végigjátszotta a Championship elõzõ fordulójának rangadóját a Cardiff City ellen, amely a Hull City 2-1-es vereségével végzõdött, míg Robbie Brady az egykori Vörös Ördög Paul McShane helyére állt be csereként. Annak ellenére, hogy számos védést mutatott be, Amos volt hibáztatható a Tigrisek elsõ bekapott gólja miatt.

 

"Ben formája tipikus a fiatal játékosok esetében" - kezdte Steve Bruce menedzser a Hull Daily Mailnek.

 

"Hogy meg kell-e védenünk amiatt, mert õ még fiatal? Ez még egy olyan dolog, amit a hét folyamán át kell gondolnunk. Majd meglátjuk, hogy miként alakul az önbizalma. Pontosan ezért van itt, és emiatt mennek kölcsönbe a fiatal játékosok, mert így tudnak fejlõdni és erõsödni."

 

"Fantasztikus védéseket mutatott be, de csalódást keltõ, hogy nem látta az ellenfél játékosát. Mindig ki kell lépnie és elkapnia a labdát, de õ mégse látta, hogy ott áll valaki. Rossz döntést hozott. Õ egy fiatal kapus, aki idõvel nagyon sokat léphet elõre, de jelen pillanatbna még túl sokat hibázik."

 

"Felül kell kerekednie rajtuk, meg kell állítania ezt a tendenciát, mert egyébként meg õ tartott minket a mérkõzésben. Egy lapos labdánál például kimagasló védést láthattunk tõle. Tudjuk, hogy mire képes, de még vannak olyan dolgok, amiken dolgoznia kell."

 

Luke Giverin mind a 90 percen keresztül a pályán volt a hatodik helyezett Royal Antwerpenben a gólnélküli Westerlo elleni döntetlen alkalmával. A középpályás begyûjtött egy sárgalapott, míg ezúttal Gyliano van Velzen számára nem jutott játékidõ.

 

John Cofie lágyéksérülés miatt kihagyta a Sheffield United elsõ idei vereségét a harmadosztályban, amikor az MK Dons gyõzte le õket 1-0-ra, míg Fabio továbbra sincs bevethetõ állapotban a QPRban.

 

Reece Brown nem kapott szerepet a Coventry City 2-1-es Scunthorpe elleni veresége alkalmával, míg Sean McGinty a kispadról nézhette végig, ahogy a Carlisle United kikap 2-1-re a Brentfordtól.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!