Kölcsönlesen: Giverin elsõ gólja

Luke Giverin keserédes hétvégén van túl Belgiumban, hiszen elsõ gólját a Royal Antwerpen színeiben a bajnoki rivális KV Oostende ellen 2-1-re elveszített mérkõzésen szerezte.


A salfordi születésû fiatal United nevelés a 21. percben egy nagyszerû befejezést követõn szerezte meg a vezetést csapatának, ám Yohan Brouckaert és Laurent Depoitre saját csapatuk javára fordította a mérkõzést, így az antwerpeni csapat öt ponttal leszakadva az elsõ helytõl már csak ötödik a belga másodosztályban.

 

 

Giverin ezzel a mérkõzéssel már 13. találkozóját játszotta végig kölcsönklubjánál ebben a szezonban, míg Unitedes csapattársa, Gyliano van Velzen a 84. percben állt be csereként szombaton.

 

A Premier Leagueben Fabio nem léphetett pályára anyaklubja, a Manchester United ellen, amikor a kölcsönklubja, a QPR az Old Traffordra látogatott. A brazil védõ abban reménykedik, hogy amikor a londoniak kedden a Sunderlandhez látogatnak, az újdonsült menedzser, Harry Redknapp keze alatt újra lehetõséget kaphat.

 

A Championshipben Ben Amos az újonnan kölcsönbe szerzõdtetett kapus, David Stockdale miatt kimaradt a Hull City 1-0-s Burnley elleni vereségébõl. A Vörös Ördögök másik Hullnál játszó játékosa, Robbie Brady viszont bizonyított Steve Bruce együttesében, amikor a félidõben Seyi Olofinjana helyére állt be a KC Stadiumban.

 

Jesse Lingard egy újabb csereként lejátszott mérkõzésen van túl a Leicester Cityben, miután Nigel Pearson csapatában öt percnyi játékidõvel vette ki a részét a szenvedõ Sheffield Wednesday 2-0-s legyõzésében, és ezzel együtt még mélyebbre taszításában a Hillsborough stadionban. A Rókák egyik gólját egyébként az egykori manchesteri Danny Drinkwater szerezte.

 

John Cofie a kispadról nézhette csak végig, amint a Sheffield United a harmadosztályban 2-0-ra kikap a Brentfordtól, míg Reece Brown szintén csak kívülállóként lehetett részese a Coventry City 1-1-es döntetlenjében a Portsmouth ellen a Ricoh Arenaban. Sean McGinty szintén kihagyta csapata, a Carlisle United mérkõzését, amely során 3-1-re kikaptak a Yeovil Towntól.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!