Pardew: Két mérges menedzser találkozója

A Newcastle menedzsere, Alan Pardew figyelmeztette Sir Alex Fergusont, hogy két mérges menedzser fog az Old Trafford kispadjain ülni csapataik Boxing Dayen rendezett bajnokiján.


Amellett, hogy Sir Alex Ferguson forrongott a vasárnapi, Swansea City elleni döntetlent követõen, ráadásul Robin van Persie még egy elég veszélyes rúgást is kapott a mérkõzés során a fejére, Alan Pardew sem túl boldog, annak ellenére, hogy az elõzõ fordulóban sikerült megszakítaniuk hat mérkõzéses vereségsorozatukat.

 

"Én sem vagyok boldog. Bár legutóbb nyertünk, az idegenbeli mérlegünk pocsék, úgyhogy szerdán két olyan csapat fog egymással összecsapni, amelynek javulnia kell, amelyeknek két olyan menedzser ül a kispadján, akiknek sok mérlegõdnivalójuk volt mostanság" - kezdte a Szarkák menedzsere.

 

"Ez egy igazán jó hangulatú, kiélezett összecsapást ígér. Néha a Boxing Dayen nem engedheted meg magadnak, hogy veszits - de szerintem nem ez lesz az."

 

 

Múlt heti döntetlenjükkel a Manchester United elõnye négy pontra csökkent az üldözõ Manchester Cityvel szemben, Pardew pedig óvatos azt illetõen, hogy a Liberty Stadiumban nem éppen legjobb teljesítményét nyújtó csapat nagy válaszcsapásra készül.

 

"Elõfordul az ilyen. Az ember szeretne akkor ilyen csapatok ellen játszani, amikor nem éppen legjobb napjukat fogják ki, mert az nagyon nagy segítségünkre lehet. A Swansea City is szerintem pontosan ezt használta ki, mert a Manchester United nem volt a legjobb formájában, balszerencséjükre ez pedig megbosszulta magát, és csak egy pontot tudtak megszerezni."

 

"Mi mindössze annyit tehetünk, hogy reménykedünk abban, újból rossz napot fognak ki, és akkor ugyanolyan nehezükre fog esni ellenünk játszani, mint az elõzõ fordulóban volt számukra."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!