Kölcsönlesen: Fabioék sokkoló gyõzelme

Fabio kulcsszerepet játszott abban, hogy a tegnap esti londoni derbin a QPR eltökélt játéka a szezon eddigi legnagyobb meglepetéseredményét hozta a Chelsea ellen.


A brazil játékos a védelem bal oldalán elhelyezkedve segítette csapatát kapott gól nélküli mérkõzéshez, amikor a fogadóirodák és valószínûleg mindenki legnagyobb meglepetésére a Harry Redknapp legénysége gyõzelmet aratott a Stamford Bridgen a Kékek egykori játékosa, Shaun Wright-Phillips egyetlen góljával, amely egyébkén valószínûleg a tavalyi BL-gyõztes bajnoki álmaiba is kerülhet.

 

Fabio meggyõzõ teljesítményének egyik kiemelkedõ pillanata volt, amikor saját kapuja elõtt önbizalomtól duzzadva mellelte a labdát kapusa, Julio Cesar elé, de egész este nagy intelligenciáról és erõbedobásról tett tanúbizonyságot.

 

"Fabio egy nagyszerû fickó" - kezdte Redknapp legutóbb a London24-nek.

 

"Emellett nagyon kedves is. Lelkes, és remek a hozzáállása. Nagyszerûen teljesít."

 

 

A Championshipben Robbie Brady végigjátszotta a Hull City gólnélküli mérkõzését a Crystal Palaceszal, míg Ben Amos a kispadon ült.

 

Michael Keane számos dicsérõ szót kapott a védelem tengelyében nyújtott teljesítményéért a Leicester City 6-1-re végzõdõ Huddersfield Town elleni gázolása alkalmával. Combizom húzódása óta a Rókák színében lejátszott elsõ mérkõzésén kimagasló produkcióval állt elõ az ifjú védõ, míg Jesse Lingard nem kapott helyet a mérkõzésre nevezett keretben.

 

"Michael kölcsönszerzõdése hamarosan lejár, de megbeszéléseket fogunk folytatni a Uniteddel azzal kapcsolatban, hogy õk miként gondolkodnak a folytatásról" - kezdte Nigel Pearson, a Leicester City menedzsere a Leicester Mercurynak.

 

"Nagyon jól játszott."

 

John Cofie a második félidõben csereként beállva segítette csapatát, a Sheffield Unitedet egy 2-2-es döntetlen kiharcolásához a yorkeshirei rivális Doncaster ellen. A csatár minden követ megmozgat azért, hogy meghosszabbítsa tartózkodását a szezon végéig a Bramall Lanen.

 

Reece Brown ismételten nem kapott szerepet csapata, a Coventry City 1-0-s hazai Shrewsburytõl elszenvedett veresége alkalmával, míg Sean McGinty a kispadról nézhette végig, amint a Carlisle United ugyanilyan arányban kap ki a Crewetól.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!