Kölcsönlesen: Martinez sokat lát Henriquezben

A Wigan Athletic menedzsere, Roberto Martinez szerint Angelo Henriquez "valami mást visz majd csapata támadójátékába". A fiatal csatár a hétvégén remek játékkal mutatkozott be a Latics-nél.


A chilei támadó - aki a szezon végéig szerepel a DW Stadiumban - a padról állt be az 1-1-re végzõdõ, Bournemouth elleni FA-kupa összecsapáson, melyen majdnem gólt szerzett a meccs vége elõtt hét perccel, ám fejese végül a felsõ lécen csattant.

Roberto Martinez a mérkõzést követõen dicsérte a sok változtatáson átesett csapatát, amely ezzel a döntetlennel a Dean Court gyepén kénytelen ismét összemérni tudását a harmadik fordulós ellenfelével annak érdekében, hogy a következõ körbe jusson, ahol az amatõr Macclesfield vár rá.

"Néhány fiatal ma megmutatta nekem, hogy nagyobb szerepre is készen állnak az elsõ csapatnál, ez volt a nagy célunk ezen a napon" - mondta Martinez a Wigan honlapjának.

"Ráadásul Angelo Henriquez is bemutatkozott, biztos vagyok, hogy idõvel valami mást hoz majd a támadásainkba."

Portugáliában is volt egy debütáló játékos, ugyanis Bebe is pályára lépett ideiglenes állomáshelyén, a Rio Ave csapatában, ám a Primeira Liga találkozót végül hazai pályán 1-0 arányban elvesztették az Olhanense ellen. A Vörös Ördögök támadója angol csapattársát, Temitope Obadeyit váltotta a találkozó 60. percében, mely elõtt arról beszélt, szeretné lenyûgözni ideiglenes csapatát.

 


"Mindent bele fogok adni amíg itt vagyok annak érdekében, hogy megpróbáljam segíteni a klubot ahhoz, hogy továbbra is a táblázaton elfoglalt helyét tartani tudja" - mondta Bebe a hét elején a portugál médiának.

"Nyilván valami rosszul sült el a karrierem utolsó fázisában - komoly sérülésem volt, de szerencsére már teljesen felépültem belõle. Jól vagyok fizikálisan, mindig játszottam és edzettem. Jó, hogy ide jöttem és meg akarom mutatni, mit tudok."

Michael Keane végig a pályán volt a King Power Stadiumban, ahol csapata 2-0-ra legyõzte a Burton Albiont. A védõ remek játékkal ünnepelte, hogy a Leicester meghosszabbította kölcsönszerzõdését, ám apró csalódottságot érezhetett, amikor fejesét a gólvonalról mentették a vendégek.

Sem Fabio, sem Robbie Brady nem szerepelt a QPR és a Hull City legutóbbi meccsén, mindkét játékos ideiglenes csapata döntetlent ért el az FA-kupában, elõbbi a West Bromvich, utóbbi a Leyton Orient ellen. Sean McGinty pedig csak a kispadon ülte végig a találkozót, amin a Carlisle United 4-0-ra kikapott a Swindon Town otthonában.

Eközben Belgiumban Luke Giverin folytatta remek szezonját a Royal Antwerp csapatában, ahol már 16. találkozóján lépett pályára, bár a United fiatalja sem tudta megakadályozni, hogy a Dessel Sport legyõzze csapatát, ráadásul még egy sárga lapot is begyûjtött.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!