Nehéz meccs lesz vasárnap

Sir Alex Ferguson szerint a vasárnapi bajnokin semmit nem jelent majd az, hogy a közelmúltban milyen remek mérleget tudott felmutatni csapata a White Hart Lane-en.


A menedzser csodálja azt a munkát, amit Andre Villas-Boas a Tottenhamnél eddig tett. Tavaly ugyanekkor a portugál szakember nagy nyomás alatt volt a Chelsea-nél és végül március elején el is vesztette munkáját. De azóta jól letelepedett a Spursnél, mutatja ezt a 22 bajnoki meccsen elért eredmény is, köztük a szeptemberi 3-2-es gyõzelmük az Old Traffordon - mely az egyetlen ilyen eredményük a Premier League érában.

"Úgy vélem, a Spurs jó ebben a szezonban" - mondta Sir Alex a mai sajtótájékoztatóján. "Láttam jó néhány meccsüket és a formájuk kiegyensúlyozott. Jó formában vannak és megtámadhatják az elsõ négy helyet."

"Villas-Boasnak megvan az elképzelése, mit akar a Spursnél és vannak jelek, amik megmutatják, hogy azt játszák, amit akarnak. Ez az, amit egy menedzser akar tenni - átjuttatni filozófiáját a csapatba. Úgy vélem, õk bekerülhetnek az elsõ négybe."

 


A United 11 bajnoki óta nem kapott ki a White Hart Lane gyepén, legutóbb 2001 májusában kaptak ki a Vörös Ördögök a Spurs vendégeként, amikor bár zsebben volt a bajnoki cím. Egészen 1999 októberéig kell visszamennünk, hogy olyan vereséget találjunk, mely téttel bírt a United számára is, de amíg Sir Alex büszke csapata mérlegére, mindez nem fog számítani vasárnap délután.

"Fantasztikus mérlegünk van ott" - folytatta a menedzser. "Egy régi vágású stadion, mint az Aston Villáé és az Evertoné. Mindig jó a hangulat ott és élvezünk ott játszani. De semmit nem vehetünk biztosra. Kemény meccsünk lesz vasárnap. Teljesítenünk kell."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!