AVB tart a United csatárduójától

A Tottenham menedzsere, Andre Villas-Boas leginkább a Robin van Persie által jelentett veszélytõl tart a Manchester United elleni vasárnapi rangadójuk elõtt.


Van Persie legutóbbi 10 mérkõzésén 10 gólt szerzett a White Hart Lanera tett mai látogatásuk elõtt, Villas-Boas szerint pedig a holland újra kivirágzott a Vörös Ördögöknél.

 

"Számukra õ egy hihetetlen sikertörténet, átigazolása pedig azonnal hatással volt csapatukra, rögtön sikerré vált" - kezdte a Spurs menedzsere.

 

"Õ egy olyan játékos, aki már tavaly is nagyon kimagaslott teljesítményével, hihetetlen formának örvendett. Az, hogy egy még nagyobb klubhoz igazolt, és úgy érkezett meg ahogy, illetve hihetetlen sikeres tudott lenni, olyan dolgok amik fantasztikusak - valószínûleg jelenleg az õ személye jelenti a különbséget a manchesteri klubok között."

 

"Szerintem, ami izgalmas Van Persievel kapcsolatban a jelenlegi helyzetben, az az a tény, hogy azt követõen igazolt a Manchester Unitedbe, hogy a tavalyi év gólkirálya volt, ezt a formáját pedig folytatni tudta."

 

"Nem volt rá, és a formájára hatással ez a váltás. Folytatta lenyûgözõ tehetsége kiaknázását."

 

 

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson visszautasította azokat a vádakat, miszerint csapata egyszemélyes lenne, ezt pedig osztja Villas-Boas is - rámutatva a holland gólvágó Wayne Rooneyval alakított párosának veszélyességére.

 

"Feláldozza magát a csapatért, és megtestesíti mind a United szellemiségét, mind pedig a gyõzni akarását" - válaszolta a portugál menedzser, amikor Rooneyról kérdezték.

 

"Szerintem számtalan nehéz pillanaton ment már át karriere során, de õ egy klasszis futballista."

 

"Jelen pillanatban köztük egy nagyon-nagyon erõs partnerkapcsolat van. Lenyûgözõ milyen egyéniségük van."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!