Kölcsönlesen: Henriquez debütálógólja

Angelo Henriquez góllal debütált élete elsõ Premier League bajnokiján, miután a Wiganbe csereként beállva betalált a Sunderlandnek.


A közeli fejese, amelynek az elõkészítésében is vastagon benne volt, ellenére se tudta megakadályozni a chilei támadó, hogy csapata 3-2-es vereséget szenvedjen, viszont immáron saját szemünkkel is meggyõzõdhettünk "gyilkos ösztönérõl", amelyet követõen menedzsere, Roberto Martinez is csak dicsérõ szavakkal tudta illetni.

 

"Akár gólt szerez, akár nem, Angelo minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amellyel egy igazi gólszerzõnek rendelkeznie kell" - kezdte a Sky Sportsnak a spanyol menedzser.

 

"Betalálni az ellenfél kapujába pályafutásod elsõ Premier League mérkõzésén, hihetetlen lökést jelent az önbizalmadnak, de nem hiszem, hogy változni fog a játéka, vagy a nagyobb elvárások visszatartanák."

 

A Vörös Ördögök másik angol elsõ osztályban jeleskedõ kölcsönjátékosa, Fabio egyre jobban bejátsza magát a QPR-ba. A brazil ismételten lenyûgözõen teljesített a West Ham elleni 1-1-es döntetlen alkalmával, amely során kiemelkedett Joe Cole lövésénel gólvonalról való kivágása, egy pontot megmentve Harry Redknapp gárdájának.

 

A Peterborough menedzsere, Darren Ferguson türelmet kért Davide Petrucci irányába, miután az olasz középpályás, és Scott Wootton is pályára lépett a Hull City elleni 1-1-es pontosztozkodás során. Grant McCann váltotta Petrucci-t a második félidõben, majd értékesített egy büntetõt.

 

"Davide nagyon csalódott volt teljesítménye miatt a második félidõben, ezért cseréltem le a második félidõben, de senkinek nem szabad elfelejtenie, hogy ezelõtt még soha nem játszott kölcsönben" - magyarázta Ferguson a Peterborough Evening Telegraphnak.

 

"Õ, már csak abból adódóan, hogy honnan érkezett, egy nagyon jó futballista, aki nagyon szeret nálunk lenni. Elõször csak egy hónapra sikerült õt megszereznünk, de mindenképpen megfogom próbálni, hogy továbbra is minket erõsítsen."

 

Michael Keane újabb remek mérkõzést teljesített, miután pénteken este egy nagyon sokat érõ 1-0-s gyõzelem eléréséhez segítette a Leicester City együttesét a Middlesbrough ellen. Bár az U19-es angol válogatott bekk sárga lapot kapott, csak a balszerencséje miatt nem a hálóban, hanem a kapufán csattant egy fejese.

 

Európa más országaiban Bebe végig a pályán volt a Rio Ave 3-1-es Vitoria Guimaraes elleni veresége során, míg Luke Giverin nem léphetett pályára a Royal Antwerpennel, miután elhalasztották a Heist elleni mérkõzésüket, a pálya pocsék állapota miatt.

 

Sean McGinty visszatért Manchesterbe a Carlisle Unitednél töltött kölcsönidõszakából.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!