Kölcsönlesen: Bebe kiváló formában

Bebe kiemelkedõ teljesítményt nyújtott a Rio Ave csapatában, amely 2-1 arányban legyõzte a Sportingot a portugál élvonalban.


A kölcsönben szereplõ szélsõ a meccs legjobbja díját is bezsebelhette, teljesítményével nagyban segítette csapatát abban, hogy megtartsák ötödik helyüket és hat ponttal elõzzék az illusztris lisszaboni gárdát.

"Úgy érzem, mint aki segített a csapatnak" - mondta a játékos a Recordnak a találkozót követõen. "De mindenki fontos. Fontosnak érzem magam itt, mert rendszeresen játszhatom. Remélem, hogy tartom ezt a formát, segítem a Rio Avét a szezon végéig, majd visszatérek a Manchester Unitedhez, amely az én klubom."

 


Fabio hiába próbált segíteni a QPR-nak a Loftus Roadon, hogy áttörjenek a Norwich City-n. A brazil szokásos módon igen dinamikusan játszott, de 14 perccel a találkozó vége elõtt Elliott Bennett szerelési kísérlete után már nem tudta folytatni a mérkõzést, így le kellett cserélni õt a 0-0-val végzõdõ összecsapáson.

Angelo Henriquez a meccs végi hosszabbításban állt be a padról a Wigan csapatába a Southampton elleni igen szórakoztató 2-2-n. A chilei támadó James McCarthy-t váltotta másodpercekkel azután, hogy Shaun Maolney egyenlíteni tudott.

Michael Keane kivette a részét abból, hogy a Leicester 2-1 arányban le tudta gyõzni a Wolves-t csütörtökön, amivel a Rókák megtartották feljutást érõ helyüket a Championshipben. A fiatal középsõ védõ a találkozó utolsó pillanataiban a korábbi United játékos, Sylvan Ebanks-Blake lövésébe lépett bele, sikeresen kapufára térítve a lövést.

Scott Wootton sérülés miatt nem lépett pályára, míg Davide Petrucci meglepetésre nem állt be a Peterborough csapatába, amely a Burnleyvel játszott 2-2-t. A 'Posh' mindent megpróbál annak érdekében, hogy pontokat gyûjtsön, hiszen a kiesést szeretnék elkerülni. Wilfried Zaha erõsen kivette részét a Crystal Palace 2-1-es gyõzelmébõl. A szélsõ a Charlton ellen közel járt a gólhoz, valamint több alkalommal is bemutatta, milyen cselekre képes.

 


Luke McCullough csak a kispadon ült a Cheltenham Town és a Torquay United összecsapásán, melyet a hazaiak nyertek 2-1 arányban.

A csatornán túlon lévõ játékosok közül Federico Macheda a második félidõre állhatott be a Vfb Stuttgart csapatába, amely 3-1-re kapott ki a Fortuna Düsseldorftól és ezzel már a legutóbbi négy bajnokiját elvesztette az olasz támadó ideiglenes csapata. Kiko 0-2-nél állt be és örömmel konstatálhatta, hogy lehetõséghez jutott.

Luke Giverin jól játszott a Royal Antwerp középpályáján, ám csapata végül hazai pályán 2-1-re kikapott a Vise-tõl.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!