EREDMÉNYHIRDETÉS: Hónap Ördöge - 2013. január

A ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói az utóbbi napokban szavazhattak, hogy ki legyen 2013. január Hónap Ördöge. Részletek, és eredményhirdetés a hírben!


Honlapunk rendhagyó rovatának szavazásán ismét rengetegen vettétek a fáradtságot, hogy leadjátok voksaitokat közösségünk egyik Vörös Ördögére, ahol a 2013. január Hónap Ördögét kerestük. Az olvasók dönthettek arról, hogy a ManUtdFanatics.hu által kiválasztott jelöltek közül kié legyen az elismerés. Mindezt a Fõoldalon megtalálható szavazáson tehették meg a látogatók.

 

Az utóbbi napokban az alábbi jelöltekre szavazhattak a ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói:

 
  • Tam
  • József
  • Nelski_19

A ManUtdFanatics.hu által meghirdetett szavazás lezárult és kiderült, hogy a Hónap Ördöge nyertese 2013. januárjában: Nelski_19!
 
Gratulálunk a gyõztesnek!
 
A Hónap Ördöge szavazás eredménye a számok tükrében:

 

 

Név szavazat %
Tam 48 31
József 38 24,5
Nelski_19 69 44,5
összesen 155 100

 

 

A továbbiakban a Hónap Ördöge gyõztesével készített interjúnkat olvashatjátok!

 

Kérlek, röviden mutatkozz be az olvasóknak!

Sziasztok, Endrész Gábornak hívnak, szõdligeti lakos vagyok, 20 éves. Imádom a focit, azon belül is természetesen a Manchester Unitedot. Ha idõm engedi ûzöm is, de csak hobbi szinten. Mellette szívesen töltöm az idõmet konditerembe járással, vagy a fotelben üléssel, várva az éppen aktuális közelgõ meccsünket!

Hogyan és miért lettél Vörös ördögök szurkolója?

Ez egy nagyon érdekes történet, 2004-ig vezethetõ vissza, azelõtt nem drukkoltam igazából egyik csapatnak sem, ha éppen meccset néztem kiválasztottam az akkor játszó szimpatikusabb csapatot. Ezt a fiatal koromra fognám így utólag. Viszont 2004-ben az Európa Bajnokságon volt egy rendkívül unszimpatikus fiatal ember, egy bizonyos Cristiano Ronaldo. Nem szerettem a személyét, de mégis valahogy onnantól nyomon követtem a játékát, ezzel együtt a klubcsapatot is. Szépen lassan egyre mélyebbre próbáltam magam ásni a United történelmében, mert nagyon megfogott már akkor a szellemiség ami átjárja a csapatot, semmelyik más klubban nem találok azóta se ilyen úgymond alapelveket mint nálunk. Nem egy futballcsapatot kezdtem látni a Manchester Unitedban, hanem egy nagy családot, amely a mai napig sem változott, és már nem is fog. Persze ezzel együtt a legutálatosabb játékosom, az egyik kedvencemmé vált! 

Melyik a mindenkori kedvenc United meccsed?

Mikor megláttam a kérdést, szívem szerint rávágtam volna, hogy a 2008-as BL döntõ, de második nekifutásra inkább egy másik mérkõzést választanék. Méghozzá az Aston Villa elleni hazai meccsünket, mikor 3-2re nyertünk Macheda góljával az utolsó percben. Ha jól emlékszem elõtte való meccseken se voltunk csúcsformában, pontokat is vesztettünk a Chelsea pedig jött fel ránk, 1-2nél azt gondoltam, hogy elbuktuk ezt a bajnokságot, de aztán jött Ronaldo, végül pedig a 93. perc és.... leírhatatlan érzés volt!

Mit vársz Tom Cleverley idei szezonjától?

Nagyon remélem, hogy ez lesz Tom igazi berobbanó szezonja, elkerülik a sérülések, és mikor nagyon kell majd, a saját kezébe veszi a csapat mozgatását. Eddig sem lehet rá panasz, de most jönnek a nagy meccsek a BL-ben is, meg fogja mutatni, hogy a legnagyobbak ellen is képes parádézni!

Szerinted Ryan Giggs és Paul Scholes meddig lesznek még a csapatunk tagjai?

Nehéz kérdés, sokat gondolkodtam rajta velük jobb-e a csapatnak, vagy nélkülük. De valahogy mindig az elõbbi választ adják a kérdésemre... ha 20-25 percekre is, de még mindig óriási lökést adnak a pályán lévõknek mikor beállnak, a pályán kívüli dolgokat pedig nem is említem, hatalmas ikonok mindketten, és az az érzésem, hogy még jövõre látjuk õket a pályán.

Mi a véleményed Wilfried Zaha leigazolásával kapcsolatban?

Titkon reménykedtem, hogy megkapom ezt a kérdést! Ugyanis lehet, hogy földtõl elrugaszkodott lesz amit mondok, de nekem az az érzésem, hogy a csapat legújabb jövõbeli világklasszisát sikerült megvennünk! Fergie 2-3 év alatt CR közeli szintû játékost fog belõle faragni. Szóval nála jobban senki leigazolásának nem örültem volna! 

Mit vársz a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája találkozóktól?

Egyértelmû, kettõs gyõzelmet és sima továbbjutást!! Ha megakarjuk nyerni a BL-t mindenkin át kell gázolnunk, és nem bánom, hogy erõs ellenfélt kaptunk már most, legalább felszívják magukat a srácok, és nem lazázzák el a mérkõzést.

Mit vársz az idei szezontól?

A szezon elején azzal is elégedett lettem volna már, ha visszaszerezzük a Citytõl a PL-t, de álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen jól megy majd a szekér, fõleg támadásban, és februárban mind a 3 nagy kupában harcban leszünk az elsõségért. Ha már idáig eljutottunk akkor triplázást várok!! Persze akkor sem dõlök a kardomba ha csak egy címmel gazdagodunk, de ha lehet az inkább a PL legyen! 

Állítsd össze a mindenkori kedvenc United kezdõdet!

Mivel "kedvenc" csapatot kell megneveznem, és nem "legjobbat", ezért csak azokat szeretném betenni, akiket láttam játszani folyamatosan.
Az én kezdõm: VDS-Rafael-Ferdinand-Vidic-Evra-Ronaldo-Carrick-Scholes-Giggs-Rooney-Saha(!!!)

Milyen érzéssel tölt el, hogy látogatók téged választottak meg A Hónap Ördögévé?

Fantasztikusan jó érzés, sokáig csak megfigyelõként vettem részt az oldal életében, olvastam a hozzászólásokat, de nem kapcsolódtam be, és mindig irigykedtem azokra akik elnyerték a Hónap Látogatója címet. (most nem ugrik be mi volt a neve a Hónap Ördöge elnevezés elõtt, annyira találóra sikeredett az új név). Egyúttal szeretném megköszönni azoknak akik rám voksoltak!!

Mi a véleményed a ManUtdFanatics.hu-ról?

Röviden jellemezve: hihetetlen, hogy Magyarországon ilyen minõséget képvisel egy MU szurkolói oldal. Nagyon jó közösség alakult ki, a néhai viták ellenére is, akik meg újonan érkeznek az oldal életébe, mindig szívélyesen voltak fogadva, tulajdonképpen az oldal is a klub szellemisége alapján mûködik, mint egy tágabb család!!


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!