Petrucci a United elsõ csapatában játszana

Davide Petrucci reméli, hogy a Peterboroughnál töltött kölcsönidõszaka után közelebb kerülhet a Manchester United elsõ csapatához.


A fiatal olasz játékos Scott Woottonnal egyetemben januárban került kölcsönben a London Roadra, és azóta már két alkalommal szerepelt Sir Alex fia, Darren együttesében.
 
Petrucci tisztában van azzal, hogy Sir Alex Ferguson folyamatosan érdeklõdik és mindent meg akar tudni róla, ezért a játékos reméli, hogy új klubjában mutattot remek teljesítményével könnyebb lesz az elsõ csapat közelébe férkõznie, miután visszatér az Old Traffordra.
 
Davide Petrucci az MUTV-nek adott nyilatkozatában a következõket mondta: "Szeretek itt lenni. Ez egy új élmény számomra, és nagyon izgatott vagyok. Remélhetõleg, jól fogom végezni a dolgomat."
 
 
"Ez egy nagyszerû dolog, hogy tudom, hogy õ [Sir Alex] mindennap érdeklõdik irántam, így mindig úgy akarok teljesíteni, hogy minden alkalommal csak jót halljon rólam, így amikor visszatérek, akkor remélhetõleg majd játszhatok is."
 
"Azt hiszem, a játékosok 80%-ának meg kell tennie ezt a lépést. Hacsak nem te vagy Wayne Rooney vagy egy olyan játékos, aki állandó kezdõ a Champioshipben, emellett nagy tapasztalattal is bír. Jól akarok teljseíteni, ezáltal ha visszatérek a Unitedhez, akkor remélhetõleg az elsõ csapatban is játszhatok."


http://thebusbyway.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!