Kölcsönlesen: Hárman is gólt lõttek

Termékeny hétvége volt ez a kölcsönben szereplõ United játékosok számára, hiszen hárman is góllal segítették csapatukat.


Davide Petrucci igen csodás gólt szerzett a Peterborough csapatában, amely 2-1-re legyõzte Michael Keane Leicester Cityjét. Az olasz középpályás elsõ gólját szerezte a felnõttek között, ami ráadásul nagyon fontos találatnak bizonyult a Peterborough számára. Scott Wootton sérülés miatt nem szerepelt a hazai csapatban.

 



A 21 éves lenyûgözõ teljesítménye után így nyilatkozott a Peterborough Evening Telegraph-nak: "Lassan kezdtem itt. Az elsõ két mérkõzésem nem volt a legjobb, de a Championship más, mint amit eddig átéltem, idõbe telt a sebességhez hozzászokni. De keményen dolgoztam a játékomon, az erõnlétemen és immár nagyon élveztem a meccset. És a gólom? Nos, ez volt az egyik legjobb érzés, amit valaha tapasztaltam."

Miután a múlt héten John Cofie a Notts County-hoz került kölcsönbe, azonnal góllal mutatkozott be. A csatár góljával mentett pontot csapata. "Hihetetlen volt és õszintén szólva ha kicsit több erõm lenne, jobban ünnepelnék. Kissé elfáradtam, de nagyon élvezem a helyzetet" - nyilatkozta a fiatal csatár.

 



Bebe ismét gólt szerzett a Rio Ave csapatában, amely 2-1-re legyõzte az Academicát. A portugál játékos remek ütemben vette át a labdát, majd ment el az utolsó védõ mellett és lõtt az ellenfél kapujába.

 



Angelo Henriquez csak a kispadon kapott helyet a Wigan hétvégi meccsén, ahol a Chelsea 4-1-re legyõzte a kiesés ellen küzdõ kiscsapatot. Fabio az elõzõ héten összeszedett sérülése miatt nem került a QPR keretébe, mely szintén 4-1 arányú vereséget szenvedett a Swansea Citytõl. Természetesen a brazil a jövõ szombati, United elleni összecsapást is kénytelen lesz kihagyni. Mindkét játékos belekeveredett a kiesés elleni csatába, hiszen csapataik a Premier League két utolsó helyén tanyáznak.

Még péntek este Wilfried Zaha kulcsfontosságú tényezõnek bizonyult a Crystal Palace számára, amely kétgólos hátrányból egyenlített ki. A veterán Kevin Phillips lõtte az egyenlítést jelentõ találatot és Zaha trükkjeivel ismét magára vonta a figyelmet.

 


Federico Macheda a 68. percben állt be, de nem tudta megakadályozni, hogy a Stuttgart otthon 4-1-re kikapjon a Werder Brementõl. Az olasz reméli, hamarosan kezdõként is szerephez juthat és megpróbál segíteni abban, hogy megforduljon csapata szerencséje.

Luke Giverin a Royal Antwerp, Brüsszel elleni 0-0-val végzõdõ mérkõzésének utolsó öt percét hagyta ki, miután lecserélte õt a menedzsere. Luke McCullough nem szerepelt a Cheltenhamben, amely 1-0 arányú vereséget szenvedett a Dagenham & Redbridge csapatától.

Az északír fiatal a napokban így nyilatkozott a Gloucestershire Echo-nak: "Gyorsan alkalmazkodnom kell a League Two stílusához. Ha minden igaz, a kölcsönt meghosszabbítják, én pedig a lehetõ legjobbat akarom hozni a lehetõ legtöbb meccsen.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!