Carrick felszabadulást jelentõ gyõzelemre vágyik

A Manchester Unitedben biztos ott lesz a csalódottság az Aston Villa elleni mérkõzés, miután a hétközben csak döntetlent tudtak elérni a Manchester City ellen az Eastlandsen.


Nagy fogadkozást és felhajtást követõen a sorban 156. manchesteri rangadó nem hozta azt a várt színvonalat, amit elõzetesen várni lehetett volna, és leginkább a két csapat középpályájának hatalmas harcát hozta, ahol leginkább úgy tûnt, a City számára jobb, ha keveset kockáztatva otthon tartják az egy pontot.

 

Carrick szerint is õk voltak, akik többet tettek a gyõzelemért, és játékfelfogásukban sokkalta pozitívabbak voltak, mint ellenfelük.

 

"Csapatként mi uraltuk a mérkõzést hosszú idõkön keresztül, és helyenként igen remek játékkal rukkoltunk elõ. Csak nagyon kevés lehetõséget engedtünk a Citynek, és a kapu elõtt nem nagyon tudták megtartani a labdát. Szerintem az egész csapat remekül védekezett, jó volt a felállásunk, a hátsó védõnégyes megint áthatolhatatlan volt, Edwin pedig parádésan védett Tevez szabadrúgásánál. Ezen kívül semmilyen veszélyt nem jelentettek a kapunkra" - kezdte a középpályás.

 

 

"Úgyhogy a teljesítményünkkel elégedettek lehetünk, de csalódott vagyok, hogy nem nyertünk. Mi voltunk egyértelmûen az a csapat, akik többet tettek a gyõzelemért. Egészen a mérkõzés végéig hittünk benne, hogy sikerülhet, ezért is próbáltunk minél több helyzetet kialakítani, egészen a mérkõzés végéig, de olyan igazán tiszta ziccerünk nem akadt."

 

A szerdai játéknap, és egyben a hétközi forduló nyertese egyértelmûen a Chelsea volt, amely a Fulham ellen aratott 1-0-s gyõzelmével továbbra is vezeti a Premier League tabelláját, immáron azonban négy ponttal. Carrick a történtek ellenére is biztos abban, hogy a Vörös Ördögök hamarosan elfoglalják az õket megilletõ helyet - ehhez pedig rögtön elkezdhetik a folyamatot az Aston Villa elleni hétvégi mérkõzésen.

 

"Hiszünk benne, hogy a szezon elõre haladtával egyre erõsebbek leszünk" - tette hozzá.

 

"Eddig rengeteg pontot hullajtottunk, amikor a teljesítményünkkel többet érdemeltünk volna. Ez természetesen nagyon csalódottá tett minket, de ezzel egyidõben továbbra is veretlenek vagyunk ennyi mérkõzés után is, ami magabiztossá tesz minket, hogy csapatként is jól védekezünk együtt."

 

"Remélhetõleg szombaton a Villa ellen visszatérünk a gyõzelem útjára és mind a három pontot eltudjuk hozni Birminghambõl."

 
 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!