Kölcsönlesen: Zaha tündöklése gyõzelmet ért

Wilfried Zaha fantasztikus teljesítményt nyújtott a Crystal Palaceban, amely következtében a Sasok hazai pályán 4-1-re legyõzték a Middlesbrough gárdáját a hétvégén.


A szélsõ, aki januárban igazolt a Manchester Unitedhez, ám kölcsönben a nyárig a Championshipben szereplõ korábbi csapatánál maradt, produkciójával kiérdemelte a mérkõzés legjobb játékosa címet, és két asszisztjának köszönhetõen az egész sportsajtó tõle hangos Angliában.

 

Bár önmaga nem tudott feliratkozni a gólszerzõk közé, trükkjeivel, és elfutásaival is sikerült felkeltenie mindenki figyelmét.

 

"Õ olyan jó, mint egy chéf, bárkit felnyársal. Mindkét szélsõ hátvédet megette vacsorára ... hogy õszinte legyek, szerintem örültek, amikor végre haza mehettek" - mondta az angol középpályásról menedzsere, Ian Holloway.

 

 

Másutt csak John Cofie volt az egyetlen manchesteri kölcsönjátékos, aki szerephez jutott a hétvégén, ugyanis a csatár 78 percnyi játéklehetõséget kapott a Notts Countyban a Walsall elleni idegenbeli 1-1-es döntetlen alkalmával.

 

Cofienak és társainak egyébként az angol média szerint nem lehetett túl sok öröme a mérkõzésen, amelyet 'pocsék meccs egy pocsék pályán' címmel jellemeztek.

 

Angelo Henriquez a kispadról nézhette végég, amint a Wigan Athletic meggyõzõ, 4-1-es gyõzelmet arat az FA-kupában a Huddersfiled Town felett, míg Federico Macheda még a cserék közé sem lett nevezve, amikor a Stuttgart 1-0-ra legyõzte a Hoffenheimet a Bundesligában.

 

Bebe abban a reményben készülhet a ma esti, Braga elleni bajnokijukra, hogy a kezdõcsapatban kap helyet a Rio Ave együttesében. A portugál játékos legutóbbi mérkõzésén gyõztes gólt szerzett csapatában, a Sporting Lisszabon ellen aratott világraszóló gyõzelmük alkalmával pedig kulcsszerepet játszott csapata sikerében.

 

A Peterboroughnál kölcsönben játszó Scott Wootton továbbra is combizom sérülésébõl próbál felépülni, míg másik, a csapatnál játszó manchesteri illetõségû csapattársa, Davide Petrucci azért harcol, hogy beverekedje magát a Milwall elleni bajnoki kezdõjébe, amelyet kedden este játszanak. Az olasz középpályás legutóbbi mérkõzésén fantasztikus gyõztes gólt szerzett a másodosztályú csapatban.

 

Michael Keane az utóbbi idõben remek teljesítménnyel rukkolt elõ a Leicester Cityben, így minden bizonnyal a kezdõcsapatban kap majd helyet, amikor a Rókák a Charlton Athleticet fogadják a Filbert Streeten.

 

Fabio az elmúlt hétvégére pihenõt kapott, ugyanis a Queens Park Rangers egyetlen egy sorozatban sem volt érdekelt.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!