Houllier nem fél a Unitedtõl

Gerard Houllier közölte játékosaival, ameddig õ nem fél a Manchester Unitedtõl, addig nekik se szabad.


A Villa otthonába látogatnak szombaton koradélután a Vörös Ördögök, ahol a vendéglátók az 1995/96-os szezon óta elsõ gyõzelmüket szereznék meg a Villa Parkban Sir Alex Ferguson fiai ellen.

 

Abban a szezonban, amikor ez utoljára sikerült, a Manchester United bajnok lett, és az azóta eltelt 15 évben ez összessen kilencszer sikerült nekik.

 

A birminghamieknek van és volt egy pár kellemetlen sorozata a Uniteddel szemben, hiszen a tavalyi Old Traffordon aratott gyõzelmük, egy több mint 25 éves nyeretlenségi sorozatot szakítot meg számukra a manchesteriek otthonában.
 

 

Ha változtatni akarnak ezen, akkor valószínûleg a legjobb ember ül a kispadjukon, ugyanis Gerard Houllier hat éves 1998 és 2004 közötti Anfild Roadon való regnálása alatt öt alkalommal gyõzte le a Unitedet, úgyhogy a francia menedzser reménykedhet, hogy ifjú titánjaival ez új csapatánál is sikerülhet.

 

 

"Sir Alex azt mondta nekem, 'te sikeresebb vagy a Manchester United ellen, mint Bob Paisley.' Azonban õk több bajnoki címet nyertek" - kezdte az õsellenség egykori vezére.

 

"A Villa azonban már hosszú ideje nem tudott nyerni hazai környezetben a United ellen. Azt kell mondjam, elérkeztünk ahhoz a pillanathoz, hogy ennek véget kell vetnünk."

 

"Idegenbeli vesszõfutásunk az elõzõ szezonban megszakadt az Old Traffordon több mint 25 év után."

 

"Azt reméljük, hogy saját szurkolóink elõtt teljesítményünk legjavát tudjuk nyújtani, és sikerül egy jó eredményt elérnünk. Remek játékosaink és csapatunk van - legyen bárki az ellenfél, bárki ellen képesek vagyunk ezt bizonyítani."

 

"Arra kell törekednünk, hogy ne tiszteljük õket a szükségesnél jobban."

 

"Nagyon jó játékot játszanak, nem szabad hagynunk, hogy kibontakozzanak, és mi csak nézõközönség legyünk a pályán."

 

"Szerintem a Manchester United mindig a gyõzelemre tör. Ez az õ nagy erényük, ez a filozófiájuk."

 

"Szeretném ezt az én játékosaimba is belenevelni."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!