Kölcsönlesen: Tunnicliffe bemutatkozott

Egy nappal átigazolása után máris debütálhatott Ryan Tunnicliffe újdonsült kölcsöncsapata, a Barnsley színeiben, ám õ se tudta megakadályozni, hogy 5-3-as vereséget szenvedjenek a Bristol City együttesétõl.


A 20 éves középpályás végigjátszotta a mérkõzést a Championshipben szenvedõ alakulatban, és már majdnem öt perc után gólt is szerzett, amikor 20 méterrõl megeresztett lövését parádésan védte Tom Heaton, aki egy újabb Tunnicliffe-lövést hárított a félidõt követõen, mielõtt Chris O'Grady a kipattanót értékesítette volna.

 

David Flitcroft Kuvaszai jó formának örvendenek az utóbbi idõszakban, ugyanis legutóbbi kilenc bajnoki és kupamérkõzésõkbõl nyolcat megnyertek, ám szombati vereségüknek köszönhetõen a másodosztály 21. helyére, és csak két pont választja el õket a kiesõzónától.

 

Ugyanebben az osztályban Michael Keane és társai sikeresen megõrizték kapott gól nélkül a Leicester City kapuját a Bloomfield Roadon a Blackpool elleni gólnélküli döntetlen alkalmával, ahol az egykori Vörös Ördögök, Paul Ince elsõ mérkõzésén ült a kispadon hazai pályán, miután átvette a Mandarinosok irányítását.

 

A mérkõzést követõen a Rókák, és Keane menedzsere, Nigel Pearson mélységes tisztelettel beszélt védelmérõl a BBC-nek:

"Nagyon elégedett voltam, ahogy teljesítettünk. Azt gondolom, hogy nagyon megbizhatóak és biztosak voltunk hátul."

 

A League Oneban John Cofie 90 percig a pályán volt a Notts Countyban, amely során gólt készített elõ csapattársa, Julian Kelly számára, és segített gyõzelmet kiharcolni Chris Kiwomya megbízott vezetõedzõ számára, aki azóta irányítja, hogy a szezon végéig szóló megbizatást kapott a Szarkáknál.

 

Luke Giverin már 21. alkalommal léphetett pályára a szezon során, és 85 percig a pályán volt a Royal Antwerpen által 3-2-re elveszített mérkõzésen a Tubize ellen, amellyel csapata a 12. helyre csúszott vissza a belga másodosztályban, és csak nyolc pontnyira vannak a kiesõzónától.

 

Portugáliában Bebe újabb ígéretes produkcióval rukkolt elõ, amikor a Rio Ave csak 2-1-es arányú vereséget szenvedett a listavezetõ, és a Bajnokok Ligájában is érdekelt Portotól. Szezonbeli nyolcadik mérkõzésének a 82. percben vetett véget edzõje, amikor helyére Diego Lopezt állította be.

 

 

Egy másik európai országban, a német Bundesligában Federico Macheda a kispadról beállva segítette a Stuttgartot a Nürnberg elleni 1-1-es döntetlen megõrzéséhez, amikor a 84. percben a svábok gólszerzõjét, Ibrahima Traorét váltotta. Az olasz támadó eddig háromszor léphetett pályára ideiglenes egyesületében, gólt még nem szerzett.

 

A Premier Leagueben Fabio nem léphetett pályára a QPR 2-0-s United elleni veresége alkalmával, míg Angelo Henriquez a kispadról lehetett szemtanúja, amint a Wigan hatalmas, 3-0-s vereséget mér a Readingre.

 

Davide Petrucci és Scott Wooton sem lehetett részese a Peteroborugh United 5-1-es Milwall elleni gyõzelmének, mint ahogyan Wilfried Zaha is kihagyta a Crystal Palace 1-0-s meglepetészakóját a Sheffield Wednesdayjel szemben.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!