Kölcsönlesen: Tunnicliffe keserédes érzései

Ryan Tunnicliffe keserédes délután zárt szombaton, amikor bár gólpasszt adott, a Barnsley 3-2-es vereséget szenvedett a Bolton Wandererstõl a Championshipben.


Tunnicliffe, aki egy hónapos kölcsönszerzõdés keretében került a másodosztályba, a Bristol City ellen elszenvedett 5-3-as vereség alkalmával nyújtott biztató teljesítményét követõen már második alkalommal léphetett pályára kezdõcsapat tagjaként ideiglenes állomáshelyén, és õ készítette elõ Chris O'Grady gólját, mielõtt a 67. percben becserélték volna a helyére Jason Scotlandet. A vereséggel a Barnsley már csak egy pontnyira van a kiesõ zónától és a Peterboroughtól, akik meglepetésgyõzelmet arattal a sérült Davide Petrucci és Scott Wootton nélkül, utóbbi kapcsán pedig megerõsítették azt a hírt, miszerint kénytelen lesz kihagyni a szezon hátralévõ részét.

 

 

Másutt Fabio csak rövid ideig kapott lehetõséget a QPR 2-1-es Southampton elleni gyõzelme alkalmával a Premier Leagueben, azt a Jay Bothroydot váltva a 90. percben, aki azt megelõzõen az egykori Vörös Ördög Park Ji-Sung beadását váltotta gólra a második félidõben a St. Mary's-ben.

 

Michael Keane újabb teljesen végigjátszott mérkõzést tudhat maga mögött a Leicester Cityben, ám õ se tudta megakadályozni, hogy váratlanul 1-0-s vereséget szenvedjenek az Ipswich Towntól, amelyben egyébként Reece Brown nem kapott még játéklehetõséget.

 

Wilfried Zaha visszatérhetett a Crystal Palaceba, és egy gólos gyõzelemnek örülhetett a Derby County ellen.

 

A League Twoban John Cofie 69. percig volt a pályán a Notts County 1-0-s gyõzelme alkalmával a Carlisle United ellen, és õ is hozzájárult ahhoz, hogy a feljutási reményeiket életben tartó gól megszülethessen.

 

Luke Giverin a belga másodosztályban 73 percet töltött a pályán az AS Eupen ellen 1-0-ra elveszített mérkõzésen a Royal Antwerpen mezében. Bebe-t már a 46. percben lecserélték, amikor a portugál bajnokságban a Rio Ave 2-0-ra kikapott az Estoriltól, míg Federico Macheda az utolsó négy percre állhatott be a Stuttgart 2-1-es Bayer Leverkusen elleni vereségekor.

 

Sajnos Angelo Henriquez ismét csak a kispadról nézhette végig, ahogy csapata súlyos, 4-0-s verésbe szalad bele a Liverpool ellen, csakúgy, mint Luke McCullough, akinek csapata, a Cheltenham 2-1-re legyõzte az AFC Wimbledont.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!