EREDMÉNYHIRDETÉS: A Hónap Ördöge - február

A ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói az utóbbi napokban szavazhattak, hogy ki legyen 2013. február Hónap Ördöge. Részletek, és eredményhirdetés a hírben!


Honlapunk rendhagyó rovatának szavazásán ismét rengetegen vettétek a fáradtságot, hogy leadjátok voksaitokat közösségünk egyik Vörös Ördögére, ahol a 2013. február Hónap Ördögét kerestük. Az olvasók dönthettek arról, hogy a ManUtdFanatics.hu által kiválasztott jelöltek közül kié legyen az elismerés. Mindezt a Fõoldalon megtalálható szavazáson tehették meg a látogatók.

 

Az utóbbi napokban az alábbi jelöltekre szavazhattak a ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói:

 
  • Loy
  • Wolfmaster
  • mobilbalazs

ManUtdFanatics.hu által meghirdetett szavazás lezárult és kiderült, hogy a Hónap Ördöge nyertese 2013. februárjában: Wolfmaster!
 
Gratulálunk a gyõztesnek!
 
A Hónap Ördöge szavazás eredménye a számok tükrében:
 
 

 

Név szavazat %
Loy 43 31
Wolfmaster 70 49
mobilbalazs 29 20
összesen 142 100

 

 

 

A továbbiakban a Hónap Ördöge gyõztesével készített interjúnkat olvashatjátok!

 

 

Kérlek, röviden mutatkozz be az olvasóknak!
Sziasztok! Farkas Jánosnak hívnak, 16 éves vagyok, egy Veszprém megyei kis városban élek Tapolcán. Itt is születtem, ide járok középiskolába, pincérnek tanulok. Mindenem a foci, a városi csapatnál játszom szélsõ védõként.

Hogyan és miért lettél a Vörös ördögök szurkolója?
Ez a történet 2008-ra vezethetõ vissza, akkoriban még nem igazán voltam a foci rabja, nem is érdekelt a téma igazán. Édesapám persze régóta szerette a futballt, megkért hogy nézzem vele a a 2008-as BL-döntõt. Meccs elõtt megkérdeztem édesapámat, hogy melyik a kedvenc focicsapata, kinek szurkol. Jött a válasz, hogy a Manchester United. A következõ kérdésem az volt, hogy ki a kedvenc focistája, a válasz Wayne Rooney volt. A mérkõzés nehezen, de véget ért, a 11-es párbaj nagyon tetszett, és amit ott láttam a pályán, hogy ezek a vörös mezes emberek mennyire örülnek a serlegnek, hihetetlen érzés volt számomra is. Akkor eldöntöttem, hogy követni fogom a Manchester United-et, és mindent meg akarok tudni róluk.

Melyik a mindenkori kedvenc United meccsed?
2011. februárjában játszott United – City mérkõzést mondanám, Rooney gólja után vagy 20 percen át extázisban voltam, hihetetlen volt az egész.

Ki a kedvenced az egykori Vörös Ördögök közül?
Régebbi meccsekbõl kiindulva nekem Eric Cantona a legszimpatikusabb, hihetetlen hogy mennyit tett a csapatért, és a góljai számomra élményszámba mennek.


Milyen érzések kavarognak benned a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája visszavágó után?
Nehezen, de túltettem magam a mérkõzésen, óriási nagy hibát követett el a bíró, számomra megbocsáthatatlan. Nagyot küzdöttek a srácok, ennyire összeszedetten rég láttam õket játszani, szerintem jobbak voltunk a Madridnál. Összességében a meccs után iszonyúan rossz kedvem volt, ennyire elrontani egy ekkora mérkõzést egyszerûen nem lehet.

Mit gondolsz Michael Carrick idei szezonjáról?
Rengeteget köszönhetünk neki, idén is remek munkát végez a középpályán, a Madrid elleni visszavágón is remekelt. A tavalyi szezonja nagyon jól sikerült, az ideire sem lehet panaszunk. 

Mit vársz a Chelsea elleni FA-kupa mérkõzéstõl?
Természetesen gyõzelmet, ami reális, mert a Chelsea nincs annyira jó formában, nem tartom kizártnak hogy 2-3 góllal nyerni fogunk.

Jártál már az Old Traffordon?
Sajnos még nem, de egy álmom valósulna meg, ha eljuthanék az Álmok Színházába.

Állítsd össze a mindenkori kedvenc United kezdõdet!
Kedvenc kezdõt fogok írni, nem a lehetõ legerõsebbet, legjobbat. 
van der Saar – Evra, Vidic, Rio, Rafael – Young, Carrick, Scholes, Valencia  - Rooney, Berbatov 

Milyen érzéssel tölt el, hogy a látogatók téged választottak meg A Hónap Ördögévé?
Nagyon jó érzés, sosem gondoltam volna, hogy egyszer „megválasztanak”. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki szavazott rám, óriásiak vagytok!


Mi a véleményed a ManUtdFanatics.hu-ról?
Nagyon örülök neki hogy megismertem az oldalt, rengeteg információt tudtam meg a csapatról, történelmérõl, pénzügyi dolgairól. Emellett nagyon szeretek feljárni a fórumra, olvasgatni a többiek gondolatait, a képeket nézegetni, és a tippversenyt nagyon-nagyon jó ötletnek tartom. Óriási gratuláció az oldalt szerkesztõinek a folyamatos munkáikhoz, további sok erõt és egészséget kívánok nekik.

Üzenj valamit a hazai United szurkolóknak!
Csak annyit üzennék, hogy ne búsuljatok a Madrid elleni vereség miatt, szerintem ti is tudjátok, hogy ha nincs az a kiállítás, meg lett volna a gyõzelem. Sokan mondják, hogy a fociban nincs „ha és volna”, de én bizton állítom, hogy továbbmegyünk, mert amit a srácok csináltak az elsõ félidõ alatt, azt nem lehet felülmúlni. Még egyszer köszönöm a sok-sok szavazatot, az elején úgy gondoltam, hogy maximum 10 szavazatot kapok, ehhez képest 7-szer ennyit kaptam. 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!