Kölcsönlesen: Sam gólt sem kapott

A mai napon 20. születésnapját ünneplõ Sam Johnstone szombaton egy olyan találkozóval kezdte pályafutását a Walsall csapatában, mely során még csak gólt sem kapott a Hartlepool együttesétõl.


A kölcsönben szereplõ kapus szilárd bemutatkozást produkált a League One rájátszásáért hajtó csapatnál. Az igen télies körülmények között megrendezett találkozón a fiatal kapus Steve Howard és Anthony Sweeney elõtt is lehúzta a rolót, megõrízve kapuját a góltól, ezzel pedig a Walsall immár tíz összecsapás óta nem kapott ki.

"David de Geával, Anders Lindegaarddal és Ben Amosszal dolgozom minden egyes nap" - mondta az Express & Starnak. "A világ legjobbjai között számon tartott kapusokkal dolgozom együtt. Ez nagyszerû élmény, ráadásul mindannyian fiatalok vagyunk. Mindez nagyon jó, de szükségem van bajnoki tapasztalatra, szóval hálás vagyok ezért a lehetõségért."

"Örülök, hogy a Walsall meg akart szerezni és izgatott vagyok, hogy itt szerepeljek. Tavaly öt hónapot töltöttem a Scunthorpe-nál, ami nagyszerû élmény volt és segített felnõni. Ez hamisítatlan foci egy hamisítatlan bajnokságban - szurkolókkal és pontokért harcolva. Ez a legjobb dolog számomra. Akartam, a United is akarta."

 


"Nem tudtam kölcsönbe menni a szezon elején, mert Ben a Hullnál volt, de miutá visszatért a Unitedhez, esélyt akartam arra, hogy elmenjek valahová és tanuljak, tapasztalatot szerezzek, amire kapusként szükségem van. Remélhetõleg segíteni tudom a csapatot, hogy bejusson a rájátszásba. Hozzászoktam a Unitednél a gyõzelmekhez, ugyanezt szeretném itt is."

Eközben Luke Giverin nem szerepelt a Royal Antwerp igen fontos gyõzelme során, melyet a belga másodosztályban ért el a csapat a Heist ellen.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!