Kölcsönlesen: Johnstone lehúzta a rolót

Sam Johnstone eszén eddig sem tudtak túljárni a Walsallnál töltött kölcsönidõszaka kezdete óta, és ez a húsvéti idõszakban sem változott, amikor már háromra növelte kapott gól nélküli mérkõzéseinek számát.


A Nyergesek hálóõre nagypénteken a Yeovil Town ellen vette ki a részét a gólnélküli döntetlen elérésébõl, majd szintén kapott gól nélkül úszta meg az emberhátrányban játszó Coventry City elleni 4-0-s kiütéses sikert.

 

A Barclays Premier Leagueben Fabio nem kapott szerepelt a QPR 3-2-es veresége alkalmával, amelyet londoni riválisuktól, a Fulhamtõl szenvedtek el, többek között az egykori Vörös Ördög, Dimitar Berbatov duplájának köszönhetõen. Angelo Henriquez ezúttal sem ülhetett le még a kispadra se a Wigannél, amely felbecsülhetetlen értékû, 1-0-s gyõzelmet aratott a Norwich City ellen.

 

 

Alapos csapást mértek a Leicester City feljutási esélyeire a Championshipben, Michael Keane viszont jól játszott a Milwall elleni 1-0-s vereség alkalmával pénteken, mielõtt balszerencsés módon öngólt szerzett volna a Barnsley elleni 2-0-s zakó alkalmával. A Crystal Palace formája szintén hanyatlásba kezdett, ugyanis Wilfried Zaha együttese 1-0-ra kikapott a Blackpooltól, úgy, hogy azt megelõzõen kimaradt a Birmingham City 4-0-s legyõzésébõl.

 

Davide Petrucci és Scott Wootton továbbra is sérült, így nem léphettek pályára a Peterboroughban, míg Reece Brown a kispadról nézte végig ahogy az Ipswich Town 3-0-ra legyõzi a Leedset.

 

Sean McGinty a védelemben kapott szerepet a Tranmere Roversben a két egymásutáni 1-0-s gyõzelem során a Sheffield United és a Portsmouth ellen.

 

 

 

Bebe a 76. percben a cserék sorsára jutott csapata, a Rio Ave megalázással felérõ Benfica elleni 6-1-es vereségekor. Federico Macheda az utolsó percekre állhatott be a Vfb Stuttgart 2-1-es Dortmundtól való veresége alkalmával, míg Luke Giverin nem játszott a Royal Antwerp 1-1-es Westerloo elleni döntetlenjekor.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!