Kölcsönlesen: United érdekeltségû döntetlen

Wilfried Zaha és Michael Keane egymás ellenfelei voltak, amikor a Crystal Palace 2-2-es döntetlent játszott a Leicester Cityvel a Selhurst Parkban.


Remek teljesítményük ellenére a Rókák kicsúsztak a még play-offot érõ helyekrõl, amely eredményeként a legjobb hat között való végzés reménye egyre távolabb kerül tõlük.

 

Az ismét középhátvédként szereplõ Michael Keane azonban legutóbb már arról nyilatkozott a Leicester Mercurynek, hogy milyen sokat fejlõdött a King Power Stadiumban eltöltött majdnem egy éve alatt, és hogy jövõre akár újra visszatérhet.

 

"Egyértelmûen támogatnám az ötletet, hogy visszatérjük, különösen ha feljutnánk" - kezdte.

 

"Még meglátjuk mi történik, de nagyon élveztem az itt töltött idõt."

 

"Túlszárnyalták minden várakozásomat az itt történtek. Azt gondoltam, hogy majd csak néhány mérkõzésen léphetek pályára, nem számítottam rá, hogy minden egyes meccsen a pályán leszek. Mindig a csapatban voltam, és ezzel együtt új dolgokat is sikerült tanulnom."

 

"Fizikálisan nagyon sokat erõsödtem, és megtanultam jobban felhasználni az erõmet a csatárokkal szemben. Szerintem a légipárbajokban is sokat léptem elõre."

 

 

Fabio nem lépett pályára a QPR hazai 2-0-s Stoke City elleni veresége alkalmával, amellyel Harry Redknapp együttese egy újabb lépéssel közel került a kiesés felé, csakúgy, mint Angelo Henriquez aki csak a kispadról nézhette, ahogy a friss FA-kupa finalista a West Ham elleni 2-0-s zakóval a kiesõzónába csúszott.

 

Reece Brown nem lépett pályára a Championshipben az Ipswich Town és a Sheffield Wednesday pontosztozkodásán.

 

Sam Johnstone Walsallja lemaradt a harmadosztály play-offról, miután 1-1-es döntetlent értek el a kiesõ Bury ellen. Hiába egyenlítettek az utolsó pillanatokban Efe Sodje révén, a Swindon gyõzelmének köszönhetõen Johnstone reménye a szezon meghosszabbítására szerte foszlott. Így már csak egy mérkõzésen bizonyíthat ideiglenes csapatában.

 

Federico Macheda az utolsó kilenc percet tölthette a pályán a Vfb Stuttgart Freiburg ellen 2-1-es sikerekor, míg Bebe a mérkõzés legvégén került lecserélésre a Rio Aveban a Pacos de Ferreira elleni 2-1-es vereség alkalmával.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!