EREDMÉNYHIRDETÉS: A Hónap Ördöge - március

A ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói az elmúlt hónapban szavazhattak, hogy ki legyen 2013. március hónap Ördöge. Részletek és eredményhirdetés a hírben!


Honlapunk rendhagyó rovatának szavazásán ismét rengetegen vettétek a fáradtságot, hogy leadjátok voksaitokat közösségünk egyik Vörös Ördögére, ahol a 2013. márciusának 'Hónap Ördögét' kerestük. Az olvasók dönthettek arról, hogy a ManUtdFanatics.hu által kiválasztott jelöltek közül kié legyen az elismerés. Mindezt a Fõoldalon megtalálható szavazáson tehették meg a látogatók.

 

Az utóbbi napokban az alábbi jelöltekre szavazhattak a ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói:

 

 

  • Tomii
  • dawe77
  • Newton Heath

ManUtdFanatics.hu által meghirdetett szavazás lezárult és kiderült, hogy a Hónap Ördöge nyertese 2013. márciusában: dawe77!
 
Gratulálunk a gyõztesnek!
 
A Hónap Ördöge szavazás eredménye a számok tükrében:
 
 

 

Név Szavazat %
Tomii 29 22
dawe77 58 44
Newton Heath 45 34
összesen 132 100

 

 

 

 

A továbbiakban a Hónap Ördöge gyõztesével készített interjúnkat olvashatjátok!

 

 

Hogyan és miért lettél a Vörös Ördögök szurkolója?
Életemben elõször még kiskölyökként 7 évesen láttam elõször Manchester United meccset, mi mást, mint a sokak által kedvelt 99-es BL döntõt, bár akkor még nem igazán kötött le a foci, de tetszett az elszántság és az a bizonyos tûz a játékosokban. Sajnos ez a szerelem gyorsan kihûlt a meccs végeztével, de 2007/08-as szezonban egyszer valahogy a TV elé keveredtem és pont egy hamisítatlan United-L'pool meccs ment [Nani egyik legszebb gólját lõtte]. Ahogy néztem a meccset, egyszerûen imádtam a srácok játékát nézni, látszott rajtuk, hogy õket senki és semmi nem verheti le, az a magabiztosság ami sugárzott belõlük, amirõl ennyi jut eszembe így hirtelen: Not arrogant, just better. A 90 perc lefújása után pedig újra fellobbant a láng és a szerelem, ami azóta is kitart és csak nagyobb, és nagyobb lesz.

Melyik a mindenkori kedvenc United meccsed?
Ha csak annyit mondok Michael Owen, mindenki rá fog jönni melyikre meccsre is gondolok.

Ki a kedvenced az egykori Vörös Ördögök közül?
Ez a szezon United részrõl a visszavonulásokról szól, ehhez tartozkodva egyértelmûen: David Beckham.
Titkon amikor januárban szabadon igazolhatóvá vált, reménykedtem benne ,hogy minket választ.
Azok a szabarúgások... Hiányoznak.

Milyen érzés fogott el, amikor Sir Alex Ferguson visszavonulásáról értesültél?
Ezt konkrétan nem lehet szavakba önteni, de ha egy szóval kellene jellemeznem akkor azt mondanám: SOKK!

Amióta én United rajongó lettem, nem láttam mást a kispadon ülni csak az Öreget. Õ volt a Manchester United filozófiáján megtestesítõje, az állandóságé. Az, hogy milyen hatással lesz ez a csapatra és a szurkolókra, csak hosszabb idõ után fog kiderülni. A búcsú beszédét többször is meghallgattam egymás után, és ha szégyen, ha nem megkönnyeztem. 

Köszönjük Sir Alex Ferguson. Hiányozni fogsz!

Ha kérdezhetnél valami Sir Alex Fergusontól, mi lenne az?
Hogy, hagy kérdezzek 100-at. 
Viccet félretéve ez igen nehéz kérdés, hiszen mindenki kíváncsi a kedvenc klubjának minden egyes részletére, engem fõleg a csillogás, dicsfény mögötti kemény háttérmunka érdekel. 
Szóval azt kérdezném, hogy: 
- A 26 év alatt, mindig egy bizonyos márkát rágott, vagy többet is kipróbált?
És most komolyan :
- Mennyi idõsen fejezte volna abba, ha nem történik meg a tragédia?


Mit gondolsz, David Moyes meg fogja állni a helyét a Manchester United kispadján?
Remek kérdés. Sokan, többek között én is azt hittem, hogy Mourinho fog érkezni a kispadra, hiszen mindkét edzõ körbeudvarolta már egymást, de utólag örülök, hogy nem õ érkezett. Egy beképzelt, öntelt férfi, akinek a képességeit elismerem, de mint embert, hát... Maradjunk annyiban, nem illet bele a mi környezetünkbe.

Moyes szerintem remek választás, reméljük tud úszni és nem fél a mély víztõl, mert most oda került. Amit az Evertonnal mûvelt az parádés volt, de az más kaliberû csapat, mint a miénk.
A kvalitása megvan hozzá, hogy remek 26 évet fusson velünk és attól, hogy nem reflektor fényben élte az életét, még beválhat. Én minden esetre szurkolok neki.

Mit gondolsz Robin van Persie idei szezonjáról?
PARÁÁDÉÉÉ! Álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire jól fog kezdeni és ennyire megszeretem. Nem csak azért amit a pályán mûvelt, hanem amit azon kívûl is. Remek ember és jó csapatjátékos! Kell ennél több? Igen, ha hamarabb leigazoltuk volna.

Állítsd össze a mindenkori kedvenc United kezdõdet!
Na most jól kiszúrtatok velem... No de legyen : Van der Sar-Neville-Ferdinand-Vidic-Evra-Beckham- Scholes-Keane-Ronaldo-Cantona-RvP

Mi a véleményed a ManUtdFanatics.hu-ról?
Egyszerûen imádom. Nap nem telik el nélküle, hogy egy picit is, ha csak egy 10 percre de feljöjjek. Megbizható híreket közöltök gyorsan, ropogósan. A dizájn nagyon jól néz ki, és a tippverseny is szórakoztató. Örülök, hogy ilyen profi csapat kezei alatt fut az oldal. Szép munka, csak így tovább!
Ja és a fórumozás, parádés!

Üzenj valamit a hazai United szurkolóknak!
Lehet, hogy nehéz évek következnek, lehet, hogy nem. Egy korszak lezárult. A szurkolóknak kötelezõ Moyes és a csapat mellet állni, ez volt az Öreg utolsó kérése felénk, hát akkor tartsuk is meg.
És soha ne feledjétek: GLORY GLORY MANCHESTER UNITED <3 

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!