Robson: Fabregas és Anglia?

Bryan Robson, a United legendás alakja elismerte, szívesen látná újra Angliában az egykori Arsenal-mágust.


A Vörös Ördögök legendája, Bryan Robson nagy csodálója a spanyol válogatott középpályásnak és ennek hangot is adott. Bevallotta, hogy szívesen látná Fabregast a United középpályáján. Noha a transzferre nem sok esély van, Bryan mindig izgatott lesz, amikor eszébe jut a spanyol játékos Old Traffordra való csábítása.

"Mindannyiunknak megvannak a kedvenc játékosai, és akiket mindenképp szeretnénk látni United mezben focizni" - mondta Robson a Manchester Evening News-nak.

 

 

"Ha a saját szemszögembõl nézem a dolgot, bátran mondhatom, hogy nagyon izgatott lettem, amikor meghallottam, hogy Fabregas valószínûleg visszatér Angliába, és szóbakerült a Manchester United is. Õ az a fajta játékos, akit minden nap örömmel nézek."

"Meg kell nézned az egyensúlyt a középpályán, ahol olyan játékosok szerepelnek mint Carrick, Anderson vagy Cleverley. Fabregas igazán nagyszerû játékos és pontosan beillene a United középpályájába. Híhetetlenül kreatív, ezen kívül számos gólt és gólpasszt is jegyez."

A belsõ középpályás poszt már régóta kényes téma a szurkolók körében, de a korábbi Everton menedzser kiértékeli a helyzetet a felkészülési túra alatt. A Vörös Ördögök szombaton kezdik meg elsõ mérkõzésüket az elõszezonban, a
Singha All Star XI ellen, mielõtt az A-League All Stars ellen játszanak egy héttel késõbb.


Premiership Talk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!