Lingard jövõbeli célja

Jesse Lingard reméli, hogy részese lehet egy fiatal forradalomnak, mely képes lesz emulálni az 1992-es korosztály sikereit.


Ryan Giggs, David Beckham, Nicky Butt, Paul Scholes és Gary Neville annak idején együtt léptek fel a felnõtt csapathoz, majd kerültek a Manchester United legsikeresebb játékosai közé.

Ezúttal Jesse Lingard - aki két gólt lõtt szombaton az A-League All Stars elleni 5-1-es siker során - azt reméli, követheti lábnyomaikat olyanok társaságában, mint Danny Welbeck és Tom Cleverley.

"Nyilvánvaló, hogy az emberek szeretnék lemásolni az 1992-es korszakot" - mondta Lingard a PA Sportnak és a ManUtd.comnak. "Van néhány fiatal játékos Manchesterben, akik szintén próbálnak betörni az elsõ csapatba. Remélhetõleg sikerül nekik is és együtt törhetünk be."

"Már kicsi korom óta ismertem Danny-t és Tomot. A Unitednél voltak velem együtt fiatalok, itt maradtak és elõreléptek. Remélhetõleg tudom követni õket."

Lingard azonban tudja, csak néhány játékosnak adatik meg, hogy a ranglétrán fellépkedve megízlelhessék az elsõ csapatot. Bízik benne, hogy ebben a szezonban nagy lépteket tehet és szerves részét képezi majd David Moyes terveinek.

 


"Talán ennél a klubnál a legnehezebb elérni az áttörést. Általában kölcsönbe kerülsz, majd visszatérsz és ismét kölcsönbe kerülsz."

"Remélhetõleg ezúttal sikerül elkerülnöm a kölcsönt és egyenesen elérni az áttörést, mert rendszeresen az elsõ csapattal akarok edzeni."

Lingard Sydney-ben bebizonyította, megvan benne az, ami kell ahhoz, hogy a legmagasabb szinten teljesítsen. Két gólt szerzett a Vörös Ördögök 5-1-s sikere során, mindezt az ANZ Stadiumot megtöltõ több mint 83 ezer szurkoló elõtt.

"Ez volt a legnagyobb tömeg, ami elõtt játszottam, de nem hagytam, hogy az idegek legyõzzenek engem, mert ezt akarod tenni hétrõl-hétre."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!