Smalling: A Szuperkupa inspirálja majd a fiatalokat

Chris Smalling szerint a vasárnap megnyert Community Shield nagy motiváló erõ lesz majd a Manchester United keretének fiataljai számára, hogy még több sikert akarjanak elérni.


Wilfried Zaha és Adnan Januzaj is egyike volt azon játékosoknak, akik pályafutásuk elsõ trófeáját nyerhették meg a Manchester United színeiben, amikor a Vörös Ördögök 2-0-s gyõzelmet arattal a Wigan Athletic ellen a Wembleyben megrendezett Community Shield döntõn.

 

A párosbók, akik karöltve Jesse Lingarddal villogtak a csapat felkészülési túráján, mindketten kivették részüket a gyõzelembõl és Smalling elmondása szerint minél többször kerülhet kezükbe trófea, annál inkább eltökéltek lesznek, hogy mindezt állandó jelleggel tehessék meg.

 

"Megnyerni egy trófeát olyan dolog, amely mindenkit új erõvel tölt fel, és tényleg segít, hogy a továbbiakra erõt adjon" - kezdte a védõ a Manutd.com-nak.

 

 

"Mindig fantasztikus érzés az öltözõben ünnepelni utána, ez pedig csak újra és újra éhesebbé tesz a sikerre. Emellett ez nagyszerû dolog az olyanok új játékosok számára, mint Wilf és a többi fiatal, akik megtapasztalhatták milyen is ez az érzés - ez tényleg eljuttat odáig, ahova mindig is vágytál és megmutatja, hogy miért is harcolsz."

 

"Wilf, Adnan és Jesse remekül szerepeltek a nyáron. A menedzserünk ugyanazt az utat követi, mint elõdje azáltal, hogy lehetõséget biztosít a fiataloknak a bizonyításra. A túrán esélyük nyílt rá, hogy megmutassák mire képesek, ezt pedig ki is használták. Kicsit ijesztõ tud lenni, amikor elõször mész el a felnõtt csapattal néhány hétre, de õk nagyon jól beilleszkedtek és nagyszerûen kijöttek mindenkivel."

 

"Tudjuk, hogy még négy megszerzendõ trófea vár ránk a szezonban, és ez a klub arról szól, hogy minden lehetõ trófeát begyûjtsünk. Biztosra akarunk menni azt illetõen, hogy a szezon végén ott leszünk, hogy ezekért az elismerésekért harcban lehessünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!