Kölcsönlesen: Johnstone bemutatkozott

Sam Johnstone elsõ alkalommal ízlelte meg, milyen a Championshipben játszani, hiszen néhány órával azt követõen, hogy kölcsönben a Yeovil Townhoz került, máris pályán volt szombaton.


Igen mozgalmas délutánon van túl a játékos, akinek rengeteg dolga akadt a Burnley ellen és végül csapata 2-0 arányban kikapott, ráadásul Sam egy beadásszerû lövést nem tudott hárítani a 74. percben, amibõl vezetést szerzett a hazai csapat Keith Treacy révén.

"Hálás vagyok a menedzsernek, hogy bizalmat adott egy fiatal kapusnak és remélem vissza tudom fizetni. Nem volt túl rossz, a Walsallnál szerzett tapasztalat segítségemre volt" - mondta Johnstone a találkozó után.

Gary Johnson, a Yeovil menedzsere így vélekedett: "Sam nagyon szilárdnak tûnt, bár a szeles idõ kifogott rajta. Egyébként rendben volt."

 


Ryan Tunnicliffe második egymást követõ meccsen is csere volt az Opswich Townban, amely ezúttal a Queens Park Rangersszel találkozott. A középpályás a második félidõre állt be, de a Loftus Roadon nem tudta inspirálni csapatát, mely végül a 90. percben egy Tom Hitchcock góllal szenvedett vereséget.

Reece James nem volt részese a Carlisle United 4-0-ás vereségének, melyet a Coventry gyõzött le. James ugyanis visszatért az Old Traffordra, mivel combsérülés hátráltatta.

Greg Abbott, a Carlisle menedzsere elõzõ héten ezt mondta: "Nem vagyunk biztosak abban, mennyi ideig nélkülözzük Reece-t, de minél hamarabb vissza akarjuk kapni."


 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!