Kölcsönlesen: Tunnicliffe kezdett

Ryan Tunnicliffe szombaton az Ispwich Town mezében elõször léphetett pályára kezdõként a Championshipben, ahol csapata 1-1-es döntetlent ért el a Birmingham Cityvel szemben.


A hétvégén a Manchester United ifjú középpályása megtanulhatta, hogy a szerencse forgandó. Benne volt a keze számos lehetõség kidolgozásában, és majdnem megtudta fejelni Cristophe Berra vezetõgólját, amikor Darren Randolph kapust nagy védésre kényszerített 15 percnyi játékidõvel a mérkõzést vége elõtt. Azonban pont Ryan Tunnicliffe-n pattant meg Chris Burke lövése, amely végül a Traktorosok kapujában kötött ki, és ezzel a Birmingham City egy pontott megmenthetett. "Hatalmas szerencséjük volt, és csak reménykedhetek hogy a szezon hátralévõ részében majd nekünk is lesz részünk hasonlóban" - tette hozzá az Ipswich menedzsere, Mick McCarthy a mérkõzés után.

 

 

Másutt Angelo Henriquez elsõ mérkõzésén léphetett pályára, mióta egy évre a Real Zaragozahoz szerzõdött kölcsönben, amikor szezonbeli elsõ vereségüket elszenvedték a Barcelona B-vel szemben. A chilei csatár második félidei csere volt a Liga Adelante összecsapáson, de õ se tudott egyenlíteni, így a hazaiak 1-0-s gyõzelmet arattak.

 

Angliában Reece James nem lépett pályára a Carlisle United gólnélküli Brentford elleni döntetlenjén, de már majdnem maximális erõnléti állapotban van combsérülését követõen. A cumbriai klub menedzsere, Greg Abbott arra számít, hogy a Vörös Ördögök védõje a következõ hetekben már visszatérhet.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!