Kölcsönlesen: Jesse maradna

Rendkívüli hétvégét élvezhettek a Manchester United kölcsönben szereplõ játékosai, melyek legfénylõbb csillaga Jesse Lingard volt, aki négy góllal mutatkozott be új csapatában.


A Birmingham City új 9-ese az elsõ félidõben 13 perc alatt lõtt mesterhármast, majd a fordulás után hat perccel ismét betalált, amiért állva tapsolta õt a St Andrew's közönsége lecserélésekor.

"Egy álom vált valóra" - mondta Lingard a Sheffield Wednesday elleni, 4-1-es sikerrel végzõdõ találkozót követõen, mikor átvette a meccslabdát és a mérkõzés legjobbjának járó pezsgõt. Óriási, hogy bemutatkozásom alatt négy gólt szereztem és megszereztük a három pontot."

"Nagy nyomás volt a vállamon, de amint megvolt az elsõ találat, magabiztosabb lettem. Nem igazán lehet bekerülni az elsõ csapatba, úgyhogy remélem, hogy a United engedi, hogy teljes szezonban itt legyek."

Dave Jones, a Baglyok fõnöke így reagált Jesse teljesítményére: "Nem engedheted meg, hogy [Lingard] átvegye a labdát, leforduljon és meginduljon."

Federico Macheda szintén hihetetlen volt, a Doncaster Rovers csapatában kétszer volt eredményes, azonban ez is csupán 2-2-es döntetlenre volt elég a Nottingham Forest ellen.

"Nem adok fel semmit" - mondta az olasz a Daily Starnak. "Azért vagyok itt, hogy mindenkinek megmutassam, mire vagyok képes és ki vagyok. Senkinek semmit nem kell bizonyítanom - csakis magamnak."

"Élvezni akarom a játékot, aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövõ. A menedzser [Paul Dickov] már régóta meg akart szerezni. Miatta jöttem ide és szeretném megköszönni neki. Hála neki azért, hogy ismét van önbizalmam. Remélem, egészen januárig maradhatok."

Nick Powell a Wigannel Ryan Tunnicliffe Ipswich Townját gyõzte le 2-0-ra. Powell Dean Gerken kapus hibáját kihasználva szerzett gólt a találkozón, amelyen egy gólpasszt is kiosztott. Owen Coyle, a Latics menedzsere szerint: "Megvan benne a sebesség és erõ, hihetetlen természetes képességekkel bír és nem kétséges, hogy kiemelkedõ pályafutás vár rá. Készen lesz majd arra a kihívásra, hogy helyet követeljen magának a csapatban, amikor visszatér a Unitedhez."

 


Angelo Henriquez szintén feliratkozott a gólszerzõk közé, a Real Zaragozában a Real Madrid B ellen szerzett korai gólja is hozzájárult ahhoz, hogy csapata 2-1-re diadalmaskodjon. A chilei csatár 74 percet töltött a pályán.

A belga védõ, Marnick Vermijl végig a pályán volt a NEC Nijmegenben az ADO Den Haag elleni 1-1 során, míg Davide Petrucci egy félidõt játszott a Royal Antwerp 5-1-es sikere alatt. Reece James csak a kispadon ült a Carlisle United, Stevenage elleni meccsén, míg Bebe hétfõ este végig a pályán volt a Pacos de Ferreira csapatában a Vitoria Setubal elleni 1-1-en.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!