Kölcsönlesen: Henriquez duplázott

Angelo Henriquez vasárnap duplázott, hozzásegítve csapatát a Mallora felett aratott 4-2-es sikerhez.


Miután a Real Zagaroza megszerezte a vezetést, a United támadója a 39. percben megduplázta azt, majd pillanatokkal késõbb megszerezte második találatát is az Iberostar Stadionban, tovább folytatva remek szezonrajtját a spanyol második vonalban.

A gyõzelem a 13. helyre emelte a Zaragozát, a megszerezhetõ 24 pontból 11-et bezsebelve. Bár az igen gyenge kezdés miatt kissé beragadtak, az utóbbi néhány forduló során egyre közelebb kerültek a feljutást jelentõ helyekhez, nagyban köszönhetõ mindez Henriqueznek, aki legutóbbi három meccsén négy gólt szerzett.

A Championshipben Nick Powell nagyszerû hetet tudhat maga mögött. Miután csütörtökön a Maribor elleni Európa-liga mérkõzés fõhõse volt, vasárnap a Blackburn Rovers elleni bajnokin szintén fontos szerepet vállalt a DW Stadionban. Nick végig a pályán volt és részese volt annak a szabálytalanságnak, mely után Grant Hanley-t kiállítottaa játékvezetõ. Végül a Wigan a ráadás pillanataiban szerzett góllal - Emmerson Boyce szerezte - 2-1-re megnyerte a helyi rangadót.

 


Kiko Macheda szintén gyõztes csapat tagja volt, ugyanis a Doncaster Rovers 1-0 arányban legyõzte a Leicester City-t Casper Schmeichel - a United legenda, Peter Schmeichel fia - öngóljával. Kiko 70 percet játszott, majd lecserélte õt menedzsere.

A szívós középpályás, Ryan Tunnicliffe végigjátszotta az Ipswich meccsét, a Town 1-1-es döntetlent ért el a Hillsborough-ban a Sheffield Wednesday ellen. A 20 éves középpályás tizedik mérkõzése volt ez már Mick McCarthy csapatában, mely jelenleg a 11. helyen áll.

Jesse Lingard azonban nem tudta megakadályozni, hogy a Bolton Wanderers elvigye mindhárom pontot a St Andrews-ból. A kiesõ helyen álló boltoniak 2-1-re gyõztek, Lingard azonban ezúttal nem tudott gólt lõni. Pedig elõzõ hónapban lenyûgözõ módon mutatkozott be, amikor négy gólt szerzett elsõ birminghami találkozóján.

Portugáliában Bebe 73 percet játszott a Pacos de Ferreira gárdájában, mely 2-1-re kikapott a Gil Vicentétõl. Az eredmény azt jelentette, csapata továbbra is a tabella utolsó helyén szerénykedik négy pontot megszerevze a lehetséges 21-bõl.

Hasonló helyzetben van a NEC Nijmegen is Marnick Vermijllel, aki bár ismét végig a pályán volt, csapata 4-3-ra kikapott a Go Ahead Eagles-tõl.

Végezetül Davide Petrucciról néhány szó, aki a belga másodosztályú Royal Antwerp csapatában szerepel, de a Sint-Truiden elleni 1-1 alkalmával csak a második félidõ végén kapott egy kevés játékidõt.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!