Tisztelgés Robbo elõtt

Bryan Robsont az egyik legkeményebb játékosként tartotta nyilván a futballvilág.


Az egykori Manchester United csapatkapitány, rendkívül inspiráló vezetõ és egy született gyõztes, az a fajta ember, aki rendszeresen extra teljesítményt nyújt, és herkulesi erõfeszítései ellenére, mégis mindig úgy érzi, tehetett volna többet is.

 

Számos alkalommal, meccseket döntött el Robbo játéka, sõt emlékezetes teljesítményei kupákat jelentettek a United trófeagyûjteményében.

 

Az ex Vörös Ördög napjainkban is aktívan részt vesz a klub életében, viszont október 17-én egy egészen más típusú kihívás elé néz. Repülõre ül, és meg sem áll a Kilimandzsáró lábáig.
 
Robbo még mindig fantasztikus erõben van és a fejébe vette, hogy megmássza Afrika legmagasabb hegycsúcsát. Persze tehetné ezt puszta kalandvágyból is, de a hétnapos túrájának nemes célja, a Manchester United Foundation adománygyûjtõ akciója.
 
A ManUtd.com ennek apropóján, reflektorfénybe helyezve rendkívüli pályafutását, egy hetes cikksorozatot indít, annak bizonyítására, hogy Bryan Robson valóban kiérdemelte a Captain Marvel becenevet. Jó szórakozást!
 
 
 
 
 
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!