Robbo nyitott az edzõsködésre

Bryan Robson elmondta, hogyha a jövõben megfelelõ ajánlatot fog kapni, akkor megfogja fontolni, hogy ismét visszatérjen az edzõsködéshez.


A Manchester United legendája élvezi a jelenlegi szerepét mint a Vörös Ördögök nagykövete, de úgy érzi, hogy egy válogatott csapattal kapcsolatos friss lehetõség nagy kísértést okozna neki, miután Thaiföld nemzeti csapatánál edzõsködött már 2009 és 2011 között.

 
Miközben a Manchester United Foundation számára éppen egy kimerítõ túrán veszt részt a Kilimandzsárónál, a volt angol kapitány készen áll több kihívással is szembenézni a visszatérése alkalmával.
 
"Nem lenne helyes ha azt mondanám, hogy sohasem térek vissza az edzõsködéshez" - mondta a ManUtd.com-nak.
 
"Ezért szeretem ha vannak választási lehetõségeim."
 
"Amikor két évet voltam Thaiföldön, lehetõségem nyílt a válogatottnál edzõsködni és nagyon élveztem ezt a szerepet. Az is nagyszerû volt, hogy továbbra is kapcsolatban maradtam a Uniteddel, szóval ha valamikor adódik egy ilyen munka akkor megfogom fontolni, hogy elvállaljam-e. Ezt annak fényében fogom eldönteni, hogy vajon megfelelõ kívást jelent a munka a számomra vagy sem, illetve, hogy eltudna-e valamit érni a csapat vagy sem."
 
Robson még mindig folyamatos kapcsolatban áll a klubbal és David Moyes áldását adta rá, hogy meglátogathassa az edzéseket, mint ahogy azt még Sir Alex Ferguson idejében is tette. A hivatalos stábbal utazott el Doneckbe is mint nagykövet és továbbra is szoros szálak fûzik a Vörös Ördögökhöz.
 
 
"Jó, hogy ennek mind a része lehetek" - mondta Robson.
 
"Még akkor is ha nem edzõ, vagy nem játékos vagyok. Ez persze nem ér fel azzal, de ez a következõ legjobb dolog, hogy egy nagykövet szerepében utazhatom körbe a világot a csapattal. Hihetetlen dolog ennek a kivételes klubnak dolgozni."
 
"Remek éveket töltöttem el itt és igazi sikereket értem el a pályán, de maga Manchester városa is nagy kedvencem, és ezzel a családom is így van. Hallok olyan játékosokról akik ha elmennek a szülõvárosukba, bajba kerülnek, kritizálják õket az utcán, de talán még az éttermekben és a bárokban is."
 
"Ez az amiben a United szurkolók teljesen máshogy viselkedtek velem, ezért élveztem azon a környéken lakni. Ezenkívül a Manchester United egyre nõtt és egyre híresebb lett és talán az egyik legnagyobb sportklubbá fejlõdött, aminek hihetetlen szurkolói bázisa van. Arról nem is beszélve, hogy nem akárhogy futballozunk, szóval kiváltságosnak érzem magam amiért ennek a részese lehetek."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!