Kölcsönlesen: Powell ismét betalált

Nick Powell továbbra is folytatja lehengerlõ formáját a Wigan Athleticben, ugyanis szombaton Õ szerezte meg csapata számára a gyõztes gólt a Huddersfield Town felett aratott 2-1-es gyõzelem alkalmával.


Powellnek ez volt az ötödik találata a szezonban, és ezzel a Wigan a másodosztály tizedik helyére lépett fel.

 
Powell 2012 nyarán igazolt a Unitedhez a Crewe Alexandrától, és középpályásként játszott a Vörös Ördögök tartalékcsapatában és az elsõ csapatban is. Ennek ellenére a Wigannél leginkább csatárként tudott eredményes lenni.
 
Owen Coyle, a Wigan menedzsere nem gyõzte dicsérni Powellt a szombati mérkõzés után, és arra számít, hogy a tinédzser elfog jutni a legmagasabb szintre.
 
"Nick fantasztikus gólt szerzett" - mondta Coyle.
 
"Hihetetlen tehetség a srác, és megvagyok gyõzõdve, hogy a legmagasabb szinten fog játszani a Manchester Unitedben és az angol válogatottban is."
 
 
Eközben Tyler Blackett 90 percet játszott a Blackpoolban a Nottingham Forest felett aratott 1-0-ás gyõzelem alkalmával. Ez volt a védõ elsõ kölcsön tapasztalata amióta a múlt hétvégén egy egyhónapos kölcsönszerzõdésben állapodott meg a két klub.
 
Ryan Tunnicliffe is 90 percet szerepelt az Ipswich Town színeiben, a Boltonnal játszott 1-1-el végzõdõ mérkõzésen, amíg Jesse Lingard térdsérülés miatt kihagyta a Birmingham City bajnokiját a Charlton ellen.
 
A United tengerentúli fiataljai viszont vegyes eredményeket éltek át.
 
Marnick Vermijl végig pályán volt a NEC Nijmegen csapatában a holland FC Twentével játszott 2-2-es döntetlen alkalmával, amíg Angelo Henriquez egy kései, 3-2-es vereségbe futott bele a Real Zaragozával, az Eibar csapatának köszönhetõen.
 
A Royal Antwerpen nem szerepeltette Davide Petruccit, és 1-1-es döntetlennel zárta a fordulót a SV Roeselare csapatával szemben, Bebe csapata pedig, a Pacos de Ferreira, vasárnap késõ délután fog megmérkõzni az Arouca csapatával a portugál élvonalban.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!