Kölcsönlesen: Henriquez újabb gólja

A Manchester United chilei támadója, Angelo Henriquez tizedik mérkõzésén ötödik találatát szerezte a Real Zaragoza színeiben, csapata azonban bár hazai pályán vezetett, de végül 2-1-re kikapott a Numanciától.


A csatár kezdte meg a gólok gyártását, az 53. percben talált be az ellenfél kapujába, ám csak a 71. percig lehetett a pályán, utána lecserélte õt menedzsere. Ezt követõen a Zaragoza a meccs végéhez közeledve két gólt kapott, ezzel vereséget szenvedett.

Nick Powell folytatta jó formáját a Wigannél, amely igedenben 1-0-ás gyõzelmet aratott a Yeovillal szemben. A középpályás közel járt ötödik idei találatához, de a találkozó korai szakaszában leadott lövését a gólvonalról menteni tudták a hazaiak.

A League One-ban két manchesteri játékos közel volt ahhoz, hogy egymás ellen lépjenek pályára, azonban Tyler Blackett csak a kispadon ült a Blackpoolnál, mely 3-2-es vereséget szenvedett a Ryan Tunnicliffe-t a soraiban tudó Ipswich Towntól. Eközben Marnick Vermijl szintén végig a pályán volt az NEC Nijmegen gárdájában, mely hazai pályán 3-0-ra kikapott az Ajaxtól. A 0-3 ellenére Vermijl jól teljesített, fáradhatatlanul dolgozott a jobb szélen támadásban és védekezésben egyaránt.

 

 

Jesse Lingard és Bebe szintén a pályán volt ideiglenes csapata legutóbbi meccsén. Elõbbi végigjátszotta a 90 percet a Birminghamben, mely 3-1-es sikert aratott a Huddersfield otthonában, míg utóbbi 81 percet kapott a Pacos de Ferreira csapatában, mely gólnélküli döntetlent ért el az Arouca otthonában. Bebe azonban nem vett részt a portugál kiscsapat Európa-liga meccsén, melye 2-0-ra kikaptak a Dnipro Dnipropetrovsktól.

Davide Petrucci nem kapott szerepet a Royal Antwerpben, mely 2-1-re legyõzte a White Star Bruxelles-t.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!