Championship klubok harcolnak Michael Keane-ért

Michael Keane készen áll, hogy elhagyja a Manchester Unitedet egy kölcsönszerzõdés keretében, ugyanis számos Championship klub érdeklõdik iránta.


Az angol U21-es védõ a tavalyi szezon nagy részét kölcsönben töltötte a Leicester City-nél, és David Moyes alatt az elsõ csapathoz is közelebb került.

 
A United készen áll, hogy elengedje a játékost - kezdetben csak rövid idõre - annak érdekében, hogy képes legyen további tapasztalatra szert tenni.
 
A Sky Sports úgy értesült, hogy az egykor az Old Traffordon edzõsködõ Steve McClaren akarja elcsábítani a Derby County-hoz, de Keane egykori klubja, a Middlesbrough szintén megakarja szerezni a húszéves középhátvédet.
 
 
A Charlton és a Millwall szintén abban reménykedik, hogy Keane majd az õ szolgálatukba fog állni, ezzel pedig rengeteg választási lehetõség áll a lehetõségére a csütörtöki, 18:00 órás határidõ elõtt.
 
Úgy tûnik, hogy Keane még a határidõ elõtt meghozza a döntését, csak úgy mint a testvére, Will, aki közel áll ahhoz, hogy a Wiganhez csatlakozzon.
 
A Sky Sports úgy tudja, hogy több mint egy tucat Championship klub próbálta megszerezni a csatárt, de a Wigannek nagy elõnye van a többi csapattal szemben.


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!