Kölcsönlesen: Tunnicliffe csúcsformában

Lássuk, hogyan szerepeltek a Manchester United kölcsönjátékosai legutóbb...


Ryan Tunnicliffe az Ipswich Town mindkét, múlt hét során lejátszott meccsén pályára lépett és nagy segítséget nyújtott csapatának, mely sorozatban három gyõzelmet tudhat maga mögött a Championshipben.

Míg a Blackburn Rovers elleni 3-1-es siker során csak a találkozó végén csereként állt be, addig a Portman Roadon már a kezdõcsapatban - 14. alkalommal volt kezdõ ideiglenes klubjában - kapott helyet és végig a pályán volt a Huddersfield elleni 2-1-es siker során. Jó sorozatuknak köszönhetõen Mick McCarthy gárdája már a kilencedik helyen áll az angol másodosztályban, csupán két pontnyira a rájátszást érõ helytõl.

Jesse Lingard manchesteri kollégájával, Federico Machedával találkozott a Birmingham és a Doncaster múlt keddi összecsapásán, mely 1-1-re végzõdött. Lingard a hétvégén végigjátszotta a Middlesbrough elleni találkozót, mely 2-2-vel zárult. Macheda szintén pályán volt a hétvége során is, de húsz perccel a rendes játékidõ vége elõtt lecserélte õt menedzsere a Bolton elleni 3-0-s zakón.

Nick Powell a Wigan mindkét összecsapásán - melyet az elmúlt hét során játszott a Latics - szerepelt, de nem tudta növelni góljainak számát, csapata pedig elõbb a Leeds-tõl szenvedett 2-0-s vereséget, majd a Millwalltól is kikapott 2-1-re. Will Keane a meccs utolsó 35 percében kapott lehetõséget az Elland Roadon, de a Millwall ellen nem lépett pályára, azonban reménykedhet, hogy elképráztathatja az új menedzsert, Uwe Roslert, akit hétfõn neveztek ki.

Will testvére, Michael a padról nézte, ahogy szerdán a Derby 2-1-re legyõzte a Middlesbrough-t, majd a hétvégén 17 percet játszhatott a Blackpool ellen, amit 5-1-re megnyert a korábbi manchesteri segédedzõ, Steve McClaren csapata, amely így már öt mérkõzést nyert meg zsinórban.

 


Michael Keane azon a találkozón összetalálkozott Tyler Blackettel, aki miután nem lépett pályára a Yeovil elleni egygólos vereségen - ahol három blackpoolit is kiállított a játékvezetõ a találkozó végén - a Derby ellen kezdõként szerepelhetett. Ez volt kölcsönidõszaka során a negyedik olyan találkozója, melyen a kezdõben kapott helyet. Érdekesség, hogy a Blackpool ezen bajnokiján két játékos kapott piros lapot, így két meccs alatt 5 kiállítást hozott össze Paul Ince gárdája.

Ben Amos nem lépett pályára a Carlisle United FA-kupa meccsén, amelyet 3-2-re megnyert Ben új csapata a Brentford ellenében.

Angelo Henriquez 77 percet játszhatott a Real Zaragozában, mely 2-1-re legyõzte a Cordoba együtteség, míg Bebe csak kevés lehetõséghez jutott a Pacos de Ferreira legutóbbi bajnokiján, amit 3-0-ra elvesztett a kiscsapat az Estorillel szemben.

Davide Petrucci szerezte a Royal Antwerp harmadik gólját a Heist elleni 3-0-s diadalon. Az olasz a találkozó végén állt be csereként és az utolsó pillanatokban talált be. Marnick Vermijl 90 percet játszott az NEC Nijmegenben, mely 3-0-ra alulmaradt az Utrecht ellen.


 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!