Kölcsönlesen: Powell újra eredményes volt

A Manchester United kölcsönjátékosa, Nick Powell frenetikus ollózós góllal vette ki részét vasárnap a Wigan Athletic 3-2-es gyõzelmébõl a Bolton Wanderers ellen.


Nick Powell a 24. percben egy akrobatikus mozdulattal juttatta két gólos elõnyhöz csapatát Neil Danns korai vezetõgólját követõen, átemelve és egyben bezúdítva Andy Lonergan feje fölött a Wanderers kapujának bal felsõ sarkába.

 

 

A 19 éves középpályás Chris McCann megpattanó lövésébõl szerezte meg negyedik gólját, mióta ideiglenesen a DW Stadiumban tette át székhelyét. Késõbb sárga lapos figyelmeztetésben is részesült, de ez sem akadályozta meg a derbin aratott gyõzelmük megünneplésében. A Vörös Ördögök másik kölcsönben szereplõ játékosa, Will Keane a kispadról nézte végig a Latics sikerét.

 

Eközben a belga másodosztályban Davide Petrucci csereként állt be a Royal Antwerpbe a Geel elleni pontosztozkodás alkalmával. A United ifjú játékosa röviddel egy órányi játékidõt követõen állt be, és õ is a pályán volt, amikor csapata drámai módon a 89., és a 90. percben is gólt szerezve ért el döntetlent.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!