Jarvis: Legyõzhetjük a Unitedet az Old Traffordon

Matt Jarvis szerint a West Ham izgatottan és önbizalommal várhatja a mai Manchester United elleni összecsapást, ugyanis szerinte nem lehetetlen pontot rabolni az Old Traffordról.


A Kalapácsosok legutóbbi hét bajnokijukon aratott egy gyõzelemüknek köszönhetõen egészen a 17. helyig csúsztak a Premier League tabelláján. Azonban szerdán óriási fegyvertényt végrehajtva biztosították helyüket a Ligakupa elõdöntõjében a Tottenham Hotspur legyõzésével, miután sorozatban második gyõzelmüket tudták elérni a White Hart Lanen 1966 óta elõször, a házigazdák 2-1-es elkalapálásával.

 

Jarvis arra számít, hogy kupasikerük önbizalmat plántálhat a londoniakba, akik 2007 óta elsõ gyõzelmüket aratnák az Old Traffordon, amikor a mai napon Manchesterbe látogatnak. Hazai környezetben idén már a West Brom, az Everton és a Newcastle is legyõzte a regnáló angol bajnokot, az angol szélsõ szerint pedig Sam Allardyce fiai újabb okot adhatna a pánikra David Moyes, illetve a Manchester United számára.

 

 

"Fantasztikus eredmény volt, pontosan erre volt szükségünk" - kezdte a 27 éves játékos a Daily Mirrornak a hétközi sikerük kapcsán.

 

"Így nem látom okát annak, hogy miért ne érhetnénk el valamit a Manchester United ellen is. Több csapat is ponttal, vagy pontokkal tudott távozni tõlük idén."

 

"Idegenben megpróbálunk minél megbízhatóbb teljesítményt nyújtani ellenük, ahogyan azt mindig is szoktuk, és reménykedünk, hogy sikerül pontokat rabolnunk. Õk még mindig fantasztikus csapat, de mi maximális önbizalommal felvértezve léphetünk most pályára ellenük."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!