Van jövõjük a kölcsönben játszóknak

Fontos szerepet fognak játszani a klub jövõjében a Manchester United fiatal játékosainak azon tagjai, akik ebben a szezonban kölcsönben vitézkednek valamely más együttesnél.


Nick Powell, aki szombaton minden sorozatot egybe véve már nyolcadik gólját szerezte idén a Wigan Athletic színeiben, egyike azon Vörös Ördögöknek, akikrõl nagyon jó vélemény alakult ki az Old Traffordtól távol töltött idõszakában. Will Keane nemrég csatlakozott Powellhez a DW Stadiumban, míg ikertestvére, Michael a hétvégén Kiko Machedaval nézett farkasszemet, amikor csapata, a Derby County a Doncaster Roversszel csapott össze.

 

 

A klub régi tradíciója, miszerint elõszeretettel küldik fiatal játékosaikat más csapatokhoz kölcsönbe, már többször kifizetõdött a múltban. Csak egy példát említve, David Beckham is kölcsönben a Preston North End csapatát erõsítette 1995-ben, ahol egy bizonyos David Moyes volt a menedzsere. A jelenlegi generáció fejlõdését eléggé közelrõl figyelik, a skót menedzser pedig hajthatatlanul hiszi, hogy erõfeszítéseik a közeli jövõben a Manchester United hasznára válhatnak.

 

"Eléggé aktívan nyomon követem a saját fiaink, úgy mint Jesse Lingard, Nick Powell és Ryan Tunnicliffe, teljesítményét, akik éppen kölcsönben máshol játszanak" - kezdte Moyes.

 

"Sok játékosunk játszik valahol kölcsönben, és õk azok közé tartoznak, akiket nem szabad szem elöl tévesztenünk, mert õk jelentik a jövõt. Részesei a klubnak, és õk a klub utánpótlás rendszerében nevelkedtek. Egyértelmûen rajtuk fogjuk tartani a szemünket azokon, akik kölcsönben játszanak valahol."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!