Kölcsönlesen: Lingard kiállítása

A Manchester United egyik fiatal kölcsönjátékosának mindenképpen felejthetõre sikerült az idei Boxing Day, ugyanis Jesse Lingard a kiállítás sorsára jutott a Birmingham Cityben a Wigan Athletic ellen.


A warringtoni születésû Jesse Lingard számára, aki ebben a szezonban remekel ideiglenes csapatánál, kicsivel több mint egy órányi játékidõ után került felmutatásra a piros lap, Jordi Gomez ellen elkövetett szabálytalanságát követõen. Az egyetlen pozitívum a középpályás számára, hogy kiállítása nem akadályozta meg csapatát abban, hogy kihúzza 0-0-s döntetlenre a Latics elleni mérkõzést, ahol Will Keane a 72. percben állt be csereként. Nick Powell ezúttal nem került nevezésre a csapat keretébe.

 

 

Will testvére, Michael Keane végig a pályán volt a Derby Countyban a Huddersfield Town elleni mérkõzésen. A védelem tengelyében játszva Keane karnyújtásnyira volt attól, hogy kapott gól nélküli mérkõzést hozzon le csapatának, és ezzel sorozatban nyolcadik gyõzelméhez segítse a Kosokat, de Martin Paterson 86. percben szerzett egyenlítõgóljára már nem volt válasza ideiglenes kenyéradójának, így 1-1 maradt a mérkõzés.

 

Ryan Tunnicliffe ismét kezdõként lépett pályára, amikor az Ispwich Town a Kiko Macheda-t is foglalkoztató Doncaster Roversszel csapot össze, amely mérkõzés inkább elõbbi számára lehetett élvezetes. A Traktorosok 3-0-s gyõzelmével végzõdõ találkozón a manchesteri illetõségû középpályás tevékenyen részt vett a második gól elõkészítésében, amely végén egy remek beadás Luke Chambers-t találta meg tökéletesen. Macheda az 53. percig volt a pályán, amikor csereként Alex Peterson váltotta.

 

A harmadosztályban szereplõ két Vörös Ördög, Ben Amos és Tom Lawrence is szerepelt a Carlisle Unitedben, ám õk se tudták megakadályozni, hogy a Boxing Dayen 1-0-s vereséget szenvedjenek a Preston North End gárdájától.

 

A tegnapi nap esti mérkõzésén Tyler Blackett csak a kispadról figyelhette, amint a Blackpool 1-1-es döntetlent ér el a Leeds ellen.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!