Kölcsönlesen: Lawrence ismét betalált

Parádés szabadrúgásgólt szerzett a Manchester United ifjú támadója, Tom Lawrence a Carlisle színeiben, ám ez se tudta megakadályozni, hogy vereséget szenvedjenek a Crewe Alexandra ellen.


A kapuban egy másik Vörös Ördög, Ben Amos ugyanis kétszer kapitulált a Gretsy Roadon, így a Carlisle csak 15. a League One-ban. Ez már Tom Lawrence harmadik gólja volt, mióta november végén kölcsönbe került a cumriai alakulathoz. Másik két találatát - amelyek szintén csodálatosak voltak - még a múlt hónapban a Tranmere ellen jegyezte.

 

 

Egymás ellen feszültek új év napján Michael Keane és Nick Powell, amikor a Derby County a Wigan Athletic-kel csatázott az iPro Stadiumban. Mindketten végig játszották a 90 percet, de Powell zárhatta boldogabban a napot, miután Jean Beausejour góljával 1-0-ra nyertek.

 

Ryan Tunnicliffe és az Ipswich Town egy percre volt a gyõzelemtõl a Charlton Athletic ellen, mielõtt a vendégek kiegyenlítettek volna.

 

Tyler Blackett belekóstolhatott a vereség ízébe, ugyanis a Blackpool kikapott a Sheffield Wednesdaytõl, csakúgy, mint Federico Macheda, aki a Doncasterrel élt át hasonló érzést a Queens Park Rangers ellen.

 

Jesse Lingard eltiltás miatt nem léphetett pályára a Birmingham Cityben a Burnley ellen.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!