Kölcsönlesen: Powellék gyõztek

Nick Powell volt a Manchester United egyetlen olyan kölcsönjátékosa, aki gyõzelmet ünnepelhetett a Football League-ben, miután ideiglenes kenyéradóját, a Wigan Athleticet 3-0-s gyõzelemhez segítette a Bournemouth ellen.


Bár az ifjú középpályás számos lehetõséget elszalasztott arra, hogy csatlakozzon Marc-Antoine Fortune, Jordi Gomez és Elliott Ward (öngól) társaságához a gólszerzõk között, de elégedett lehetett újabb végig játszott mérkõzésével - különösen amiatt, hogy õ készítette elõ Fortune elsõ gólját, egy tizenhatosra beívelt labdával.

 

Fortune gólöröme, háttérben az elõkészítõ Powellel

 

Michael Keane születésnapi hétvégéje nem sült el túl jól, miután pénteken este õ is részese volt, amint a Leicester City 4-1-re felmosta a padlót a Derby Countyval. A Vörös Ördögök szombaton 21. életévét betöltõ középsõ védõje végig a pályán volt, amint a listavezetõ Rókák már 10 pontra növelték elõnyüket a Kosokkal szemben. A Keane-testvérek egykori csapattársa, Ritchie De Laet kezdte meg a gólgyártást a Leicesternek, majd késõbb reménykedésre is okot adott a Derbynek öngóljával, de végül nagyon kényelmes gyõzelmet arattak.

 

Míg Keane és a Kosok ezzel az eredményükkel is a Championship play-off helyeinek egyikén, a negyedik pozícióban tudtak maradni, addig Ryan Tunnicliffe és az Ipswich Town kívül került ezen a körön a harmadik helyezett QPR-tól elszenvedett 3-1-es vereséggel. Mindegyik találat a második félidõben született a Portman Roadon, ahol Tunnicliffe végig a pályán volt.

 

Tom Lawrence szintén vesztes csapat tagja lehetett a Carlisle Unitedben, akik a League One-ban a jól szereplõ Leyton Orienttõl kaptak ki 4-0-ra.

 

A Vörös Ördögök három, Anglián kívül szereplõ kölcsönjátékosa közül Angelo Henriquez nem léphetett pályára a Real Zaragoza 3-1-es sikerével végzõdõ Alcorcon elleni meccsén.

 

Ellenben Bebe, aki a Pacos Ferreira színeiben idegenben vendégszerepelt az Academica ellen, és korán hátrányba kerülõ csapatának õ szerezte a fordítást jelentõ második gólját, ám ezt követõen három gólt kaptak, így 4-2-es vereség lett a vége.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!