Kölcsönlesen: Bebe és Vermijl gólja

A Manchester United két Anglián kívül kölcsönben lévõ játékosa is gólt szerzett a hétvégén aktuális csapatában.


Bebe bombagólt szerzett a Pacos de Ferreiraban, míg Marnick Vermijl továbbra is gólveszélyes a NEC Nijmegenben jobboldali védõ pozíciója ellenére.

 

A portugál szélsõ parádésan eltalált lövésével csapata idegenben 1-1-es döntetlent ért el a Sporting Braga ellen a portugál bajnokságban, amikor Eduardo csak a sarokba tudta paskolni a jóval a tizenhatoson kívülrõl jobb lábbal eltalált labdát.

 

 

A belga Vermijl csapata második gólját jegyezhette, amely az elmúlt hat mérkõzésén már a harmadik találata volt, az ADO Den Haag elleni kulcsfontosságú 3-1-re megnyert kiesési rangadón, amellyel az NEC éppen legyõzött ellenfele kárára elmozdulhatott az Eredivisie utolsó helyérõl.

 

A Championshipben már nem alakultak ennyire jól a dolgok a Vörös Ördögök csapatai számára. Ryan Tunnicliffe nem tudta megakadályozni, hogy az Ipswich Town 1-0-s vereséget szenvedjen a Milwalltól, míg Nick Powell-t és csapatát csúnyán, 3-0-ra elpáholta a Doncaster Rovers.

 

A Derby County ugyan gyõzött 1-0-ra a Brighton ellen, Michael Keane azonban csak a kispadról nézhette a Kosok sikerét.

 

Tom Lawrence Carlisle Unitedje még a walesi játékos remek teljesítménye ellenére is 4-2-es vereségbe futott bele, pedig az ifjú titán számos védésre késztette a Colchester kapusát, Sam Walker-t néhány remek elfutást követõen. Egyébiránt az õ szabadrúgása is kellett a szépítéshez, amely Walker kezei közül kicsúszva éppen csapattársa, Max Ehmer elé hullott, aki nem hibázott a mérkõzés utolsó perceiben.

 

Anderson kölcsönszerzõdésének végére nem tettek elég idõben pontot ahhoz, hogy szerephez juthasson a Catania 3-0-s legyõzése alkalmával, Angelo Henriquez azonban csereként szóhoz jutott a Real Zaragoza gólnélküli Hercules elleni pontosztozkodása alkalmával.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!