Kölcsönlesen: Barmby gólt szerzett debütálásán

A Manchester United ifjú játékosa, Jack Barmby fantasztikusan kezdte meg életét szombaton a Hartlepoolnál, miután betalált újdonsült csapata színeiben a York City ellen a Victoria Parkban.


A Vörös Ördögök csütörtökön egy hónapos kölcsönszerzõdést kötõ támadója a kispadról állt be a 79. percben, és azonnal hasznossa tette magát, ugyanis a gyorsasága miatt ellene elkövetett szabálytalanságért járó szabadrúgást Luke James értékesítette a 82. percben, megszerezve ezzel csapatának a vezetést.

 

Pár pillanattal késõbb Barmby nagyszerû módon tette le névjegyét a felnõtt profi futball világában, ugyanis egy bivalyerõs ballábas lökettel túljárt Nick Pope eszén, a labda pedig a bal felsõ sarokban landolt.

 

A gyõzelemmel a Pool a York City-t a 14. helyre taszította, és ezzel együtt véget vetett három mérkõzéses veretlenségi sorozatának, és már nyolc pontnyira távolodtak a kiesési zónától.

 

 

Másutt Nick Powell az ötödik fordulóba segítette a címvédõ Wigan Athleticet az FA-kupában, a Crystal Palace ellen aratott 2-1-es DW Stadiumbeli gyõzelemmel. A fiatal középpályás a 74. percben kapott pályára lépési lehetõséget, néhány pillanattal James McClean gyõztesgólját megelõzõen.

 

Ryan Tunnicliffe már 28 alkalommal léphetett pályára ebben a szezonban az Ipswich Town színeiben, és végig játszotta a Traktorosok elsõ 2014-ben aratott gyõztes mérkõzését a Reading elleni 2-0-s siker során. Mick McCarthy csapata így már a hetedik a Championshipben, és csak egy pontra állnak a play-off-tól.

 

Michael Keane csak a kispadról nézhette végig, amint a Derby County 1-1-re végez a Blackburn Rovers ellen az Ewood Parkban. A Vörös Ördögök ifjú védõje decemberi Kosokhoz igazolása óta nyolc alkalommal juthatott szóhoz Steve McClaren csapatában.

 

A kontinensen Marnick Vermijl fantasztikus eredménynek mondható 1-1-es döntetlent ért el csapatával, a NEC Nijmegennel a Vitesse Arnhem ellen, amely jelenleg a második helyen áll a holland pontvadászatban. Bebe végig a pályán volt a Pacos de Fereira mérkõzésén, amely során 2-0-ra diadalmaskodtak a Vitoria Setubal ellen, Angelo Herniquez azonban még a kispadon se kapott helyet a Real Zaragoza 1-0-s Mirandes ellen megnyert összecsapásán.

 

A Serie A-ban Anderson bemutatkozhatott a Fiorentinaban. Az újdonsült csapatában 88-as mezszámot kapott középpályás a Genoa elleni mérkõzés 74. percében állhatott be a mesterhármast szerzõ Alberto Aquilani helyére, amely végül 3-3-as döntetlenre végzõdõtt.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!