Kölcsönlesen: Powell nélkül nyert a Wigan

Hét fiatal lépett pályára a hétvégén ideiglenes klubjaiknál, bár egyikük sem ízlelhette meg a gyõzelem ízét.


Nick Powell sérülése miatt nem lépett pályára, de láthatta, ahogy csapattársai 2-1-re legyõzik a Cardiff City-t az FA-kupában. A walesi csapatban játszott Wilfried Zaha, aki benne volt csapata egyenlítõ találatában is (melyet a korábbi United-játékos, Fraizer Campbell szerzett), majd a találkozó végéhez közeledve tesztelte Ali Al Habsi képességeit.

 

Sam Johnstone egy percre volt a gyõzelemtõl a Doncaster Rovers csapatával, amikor azt láthatta, hogy a Barnsley csatára, Nick Proschwich egy lapos beadást értékesített, 2-2-re módosítva a Championship bajnokiját.

 

Federico Macheda 90 percet játszott a Birmingham együttesében, mely otthon 2-1-re kikapott a Huddersfieldtõl. Sem Tom Thorpe, sem Tyler Blackett nem lépett pályára a találkozón.

 

 

A Carlisle - Crawley találkozó az esõs idõjárás és a biztonsági kockázatok miatt elmaradt, elrabolva Sam Byrne-tõl és Charni Ekangamenétõl az esélyt, hogy még több tapasztalatot szerezzenek a League One-ban. Közben Jack Rudge nem volt a Torquay csapatában, amely 3-1-re kikapott a Chesterfieldtõl.

 

Angelo Henriquez az 56. percben állt be a Real Zaragozába, mely 1-1-es döntetlent játszott a Tenerifével, míg Anderson csak a padon ült a Fiorentina hazai meccsén, melyet 2-1-re elbukott az Interrel szemben.

 

Vasárnap Will Keane 57 percet játszott a QPR-ban, azonban a Loftus Roadon a Reading nyert 3-1-re, míg Portugáliában, a Pacos csapatában Bebe nem sokat tehetett, hogy megakadályozza a Benfica gyõzelmét.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!