Lingard a Brightonnál folytatja

A mai napon köttetett megállapodás értelmében Jesse Lingard kölcsönszerzõdéssel a Brighton & Hove Albionhoz került.


 A nagyra tarott támadó ígéretes kölcsönidõszakot töltött a szezon során a Birminghamnél és immár az a célja, hogy a Sirályokkal elérjenek a rájátszásig.

 

A 93 napos megállapodás lehetõvé teszi Lingardnak, hogy ismét elsõ csapatban szerepeljen és ennek értelmében a szezon hátralévõ részét a Championshipben szereplõ csapatnál tölti.

 

Warren Joyce, a tartalékok edzõje dicsérte a 21 éves játékost, aki a Sunderland ellen gyõztes gólt szerzett hétfõn, kiemelve Lingard profizmusát és hozzáállását. Az AJ Bell Stadiumban hétfõn szerzett találata volt U21-es szinten a hatodik, ezzel Lingard a tartalékcsapat legeredményesebbjének számít idén.

 

Oscar Garcia, a Bridghton edzõje így nyilatkozott klubja hivatalos honlapjának: "Nagyon örülök, hogy végül sikerült a szezon végéig megszereznünk Jesse-t. Õ az egyik legizgalmasabb, fiatal angol támadó, akiért rengetegen érdeklõdtek a Birminghamnél eltöltött idõszakát követõen."

 

 

"Keményen dolgoztunk azon, hogy biztosítsunk egy olyan tehetséget, aki már bizonyította, hogy képes a Championshipben szerepelni és nagy öröm számomra, hogy a szezon maradék részében Jesse-vel is számolhatunk."

 

"Remek ajánlólevele van, miután a United akadémiájáról felkerült eddig és nem kétséges, hogy kiváló képességei vannak, hatalmas tehetség."

 

Lingardot több Championship klub is szerette volna megszerezni, ám miután szerdán átesett az orvosi vizsgálaton, a mai naptól a Sirályokat erõsíti.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!