Kölcsönlesen: Bebe újra lecsapott

Bebe újabb találattal segítette gyõzelemhez ideiglenes csapatát, a Pacos de Ferreira együttesét a portugál elsõ osztályban, amellyel 2-1-re legyõzték a Vitoria de Guimaraest - éppen amely klubtól érkezett a Manchester Unitedhez.


Egy büntetõ miatt már korán hátrányba kerültek, azonban a Pacos nem adta fel, és az elsõ félidõ vége elõtt hét perccel kiegyenlítettek. Egy remek, baloldalról érkezõ passzal találták meg Bebe-t, aki fantasztikus labdakezelést követõen laposan a bal alsó sarokba lõtt. 

 

Gólját követõ ünneplését sokan tiszteletlenségnek tartják egykori kenyéradója ellen, de Bebe elégedett lehet újabb góljával, amely 16. meccsén már a negyedik találata volt.

 

Anglián kívül más is érdekelt volt a hétvégén, ugyanis Anderson kicsivel több mint egy órán keresztül volt a pályán, amint a Fiorentina 3-1-re legyõzte a Chievo gárdáját. A Violák jelenleg negyedik helyen tanyáznak a Serie A-ban, amely garantált helyet biztosítana számukra az Európa Liga következõ szezonjának fõtábláján.

 

Marnick Vermijl is akcióban volt a hétvégén, amikor holland csapatával szórakoztató, 2-2-es döntetlent játszottak az Utrechttel. A belga védõ végigjátszotta a mérkõzést az NEC Nijmegen színeiben.

 

 

Angliában egymásnak feszült Will Keane és Tom Lawrence csapata. Keane a QPR támadóalakzatában kapott helyet, így õ is együtt örülhetett egykori manchesteri csapattársa, Ravel Morrison elsõ félidei góljának a Yeovil Town ellenében. Lawrence közel állt hozzá, hogy kiegyenlítsen, amikor a felsõ kapufát találta el lövésével, de ehelyett Bobby Zamora duplázta meg a londoniak elõnyét, nem sokkal azt követõen, hogy beállt Keane helyére a második félidõben. A Morrison második góljának köszönhetõen aratott 3-0-s gyõzelemmel a Rangers továbbra is osztályozós helyen tanyázik a Championshipben. Lawrence nehéz napját még egy sárga lapos figyelmeztetés is tetézte.

 

Egy másik kölcsönben játszó páros a Hillsboroughban lépett pályára, de Tyler Blackett és Federico Macheda se tudta megakadályozni, hogy a Birmingham City súlyos, 4-1-es vereséget szenvedjen a Sheffield Wednesday vendégeként. Blackettet mindössze 24 perc után lecserélték, amikor csapata már két gólos hátrányban volt, míg Macheda a második félidõben állt be a kispadról, éppen a Baglyok harmadik góljának idején. Az olasz csatár legalább egy gólpasszt feljegyezhetett neve mellé, amikor közeli befejezést biztosított csapattársa, Lee Novak részére.

 

A League Twoban Jack Barmby is jeleskedett az elõkészítésben, amikor elõbb Marlon Harewood majd Brad Walker korai góljaihoz járult hozzá, alaposan kivéve részét a Hartlepool United 4-0-s gyõzelmébõl a Bristol Rovers ellen.

 

A Wigan Athletic Nick Powell-t is bevetette, hogy nagyon fontos 3-1-es gyõzelmet arassanak az Ipswich Town ellen - a csereként beállt játékos a pályán volt a csapata James McClean által szerzett második góljánál, amellyel eldöntötték a három pont sorsát.

 

Michael Keane mind a 90 percet a pályán töltötte, amint a Blackburn Rovers 4-2-re diadalmaskodott Jordan Rhodes mesterhármasának is köszönhetõen a Huddersfield Town ellen. Hasonlóan pozitív napot zárhatott Jesse Lingard, aki sorozatban harmadik idegenbeli gyõzelméhez segíthette a Brighton-t, amikor 2-0-ra legyõzték a Boltont.

 

Sam Byrne belekóstolhatott a harmadosztály kiesési harcába, amikor a Carlisle United 0-0-s döntetlent játszott a Stevenage ellen, amely mérkõzésen Charni Ekangamene nem jutott szerephez. Ugyanez az eredmény született a Nottingham Forest mérkõzésén, ahol a Premier League-be való feljutásról álmodozó Forest gyõzelmi vágyainak beteljesülését Sam Johnstone akadályozta meg sikeresen. Valószínûleg a mérkõzés végén begyûjtött sárga lapja se rontotta el az ifjú kapus napját, aki így újból kapott gól nélkül tudhatott le egy mérkõzést.

 

Végül,  a Premier Leagueben Wilfried Zaha a kispadon kezdte a Cardiff City mérkõzését, de végig ott is maradt, amint Ole Gunnar Solskjaer együttese 2-1-re kikapott az Everton ellen.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!