Kölcsönlesen: Powell késõi öröme

Nick Powell a 88. percben szerzett gólt csapatában, így a feljutásért küzdõ Wigan Atlhetic 1-1-es döntetlenre mentette a Bolton Wanderers elleni bajnokit a Championshipben.


A Vörös Ördögök kölcsönben játszó középpályása Martin Waghorn centerezésébõl szerezte meg a hazaiak számára az egyenlítõgólt, és a Laticsnek akár a fordítás is összejöhetett volna, ám Jordi Gomez utolsó percben elvégzett büntetõjét kivédte Bogdán Ádám. Mindent összevetve ez volt Nick Powell szezonbeli 12. találata a Wiganben, amellyel továbbra is ötödik, azaz play-off-ot jelentõ helyen tartotta csapatát a másodosztályban.

 

Wilfried Zaha a most már csak ex-manchesteri Fabio helyére állhatott be csereként a Cardiff City 3-3-as döntetlenre végzõdõ összecsapásának elsõ félidejében a West Bromwich Albion ellen, és nagy hatással tudott lenni csapata játékára, amelyet az is mutat, hogy a 95. percben õ készítette elõ a szintén egykori Unitedes Mats Daehli számára az egyenlítõgólt.

 

Michael Keane megszerezte elsõ gólját a Blackburn Roversben, de emellett egy tizenegyest is összehozott a 2-2-es idegenbeli pontosztozkodásuk alkalmával a Milwall ellen. A védõ Craig Conway szögletébõl fejjel tudott eredményes lenni a 65. percben, 1-1-re alakítva az eredményt, de aztán csak szabálytalan eszközökkel tudta megállítani Simeon Jackson-t, aki a büntetõt értékesítve újra vezetéshez juttatta a Milwallt. Azonban a Rovers, amely Grant Hanley kiállítása miatt emberhátrányban játszott, Joshua King hosszabbításbeli góljával egy pontot megmentett. Úgy látszik, ez az egykori manchesteri játékosok fordulója volt.

 

 

Federico Macheda duplázni tudott, de így se tudta megakadályozni, hogy a Birmingham City 4-2-es vereségbe fusson bele a Bournemouth ellen. Az olasz támadó egy ballábas lapos lövéssel, és egy második félidei tizenhatoson belülre lõtt góllal tudta mattolni az ellenfél kapusát. Tyler Blackett is végig a pályán töltötte a mérkõzést.

 

 

Szintén a Championshipben Sam Johnstone 2-1-es gyõzelemhez segítette a Doncastert a Leeds ellen, míg Will Keane végig a pályán volt a QPR és a Blackpool döntetlenjekor.

 

Nem tudta megakadályozni, hogy 2-0-s vereséget szenvedjen a Brighton Jesse Lingard, és vesztes csapat tagja lehetett Tom Lawrence is, miután súlyos, 4-1-es verésbe szaladt bele a Yeovil Town hazai pályán a Barnsley ellen.

 

Pénteken Bebe újabb lenyûgözõ góllal hívta fel magára a figyelmet a Pacos de Ferreiraban a szintén a kiesés ellen harcoló Belenenses elleni 1-1 alkalmával. A múlt vasárnapi, Arouca elleni mesteri találatát követõen ezúttal egy távoli szabadrúgást zúdított a hazaiak kapujába. Ez volt már a portugál középpályás ötödik portugál bajnokiján az ötödik gólja, legutóbbi tíz meccsén pedig már a hetedik találata.

 

 

A kiesés által szintén alaposan fenyegetett NEC Nijmegen tagjaként sajnos Marnick Vermijl se tudta megakadályozni, hogy 2-1-re kikapjanak a Heraclestõl.

 

Az alacsonyabb osztályokban Sam Byrne nem állt be a kispadról a Carlisle és a Tranmer gól nélküli döntetlenjén, míg Jack Barmby egy órányi játékidõt töltött a pályána Hartlepool 1-0-s Cheltenham elleni vereségekor, ahol egyébként az elsõ félidõben nagyon közel járt a gólszerzéshez.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!