A hangadó: Rátóti Zoltán

Rátóti Zoltán, a kaposvári Csiky Gergely Színház igazgatója szerint a Manchester Unitednek még van némi esélye továbbjutni a Bayern München ellen a Bajnokok Ligájában.


Rátóti Zoltán személyében szintén egy Manchester United szurkolót ismerhettek meg korábban a ManUtdFanatics.hu olvasói a Híres magyar Vörös Ördögök címû rovatunkban. Most a Bayern München elleni mérkõzéssel kapcsolatban mondta el véleményét, és adott interjút honlapunknak.

 

David Moyes együttese szerdán az Allianz Arénába látogat a Bajnokok Ligája negyeddöntõjének második felvonására, hogy kiharcolja a továbbjutást. A két csapat keddi mérkõzésén Nemanja Vidic fejesgóljára Bastian Schweinsteiger válaszolt, ezzel alakult ki az 1-1-es végeredmény. 

 

Rátóti Zoltán a korábbi, ManUtdFanatics.hu-nak adott interjúban elmondta, hogy a Manchester Unitednek idén a legjobb négybe való kerülés lesz a cél, ám jelenleg erre is kevés esélyt lát.

 

 

"A Manchester United a Ferguson utáni elsõ évben nem a bajnoki címért, hanem a Bajnokok Ligája-indulásért fog küzdeni. Egyelõre ez is hiú ábrándnak tûnik, az a gyanúm, jövõre nem lesz nekünk BL" - taglalta Rátóti Zoltán a ManUtdFanatics.hu-nak. "Ennek fényében - kicsit szomorú ezt mondani - nagyon szép eredmény az itthon kiharcolt döntetlen a Barca és a Real mellett (elõtt?) legjobb csapat, a Bayern ellen" - értékelte a mérkõzést a kaposvári Csiky Gergely színház igazgatója.

 

A Jászai Mari díjas magyar színész két oldalról vizsgálta meg a német gárda elleni továbbjutás esélyeit.


"Maradt esély a visszavágóra - és ez nagy szó. A szurkoló azt mondja: hátha. A realista pedig úgy látja, tisztes vereség várható. Idén ennyi volt."
 

 

A ManUtdFanatics.hu hatalmas köszönettel tartozik Rátóti Zoltánnak az interjúért!

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!