Martinez: A United jövõre dobogós lesz

Az Everton menedzsere, Roberto Martinez szerint az idei szezonban gyengélkedõ Manchester United jövõre újra ott lesz az élen a Premeier League trófeájáért folytatott harcban.


A Vörös Ördögök húsvétvasárnapi látogatását megelõzõen Martinez arról beszélt, hogy a United még mindig komoly fenyegetést jelent annak ellenére, hogy jelenleg a tabella hetedik helyén állnak.

 
"A Manchester Unitedtól kemény végjátékra számíthat minden csapat, efelõl nincs kétségem" - mondta a katalán tréner. 
 
"Biztos vagyok abban, hogy a hátralévõ mérkõzéseken mindent megtesznek majd az európai szereplést jelentõ helyezés eléréséért. Továbbá abban is biztos vagyok, hogy nem adták fel a harcot a negyedik helyért sem. Meg fognak küzdeni érte, ez már beleivódott a Manchester United DNS-ébe. Semmi kétségem sincs afelõl, hogy a következõ szezonban a cím visszaszerzéséért harcolnak majd."
 
 
A United jelenlegi helyzetével kapcsolatban Martinez a következõket mondta: "A változások mindig magukba rejtenek bizonyos nehézségeket, átmeneti visszaesést, de nem szabad elfelejtenünk, hogy ez a csapat volt az elõzõ szezon bajnoka és ezt megelõzõen is jó néhány alkalommal emelték magasba a trófeát. Ami Anglia legnagyobb bajnokává tette a Unitedet, az nem fog elmúlni egyik napról a másikra."
 
"Láthatjuk, hogy a hajrában ismét elértek egy bizonyos stabilitást és egyre erõsebbek. Nagyon kemény küzdelemre számítunk vasárnap."


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!