Kölcsönlesen: Eredményes duó

Húsvéthétfõn sem pihentek a Manchester United kölcsönjátékosai, amit mi sem bizonyít jobban, hogy ketten is eredményesek tudtak lenni az ifjú csatárok közül.


Jack Barmby volt a Hartlepool United hõse a Morecambe felett aratott hazai gyõzelem során a League Two-ban, ugyanis három perccel csereként való beállását követõen döntõ jelentõségû gólt tudott szerezni a mérkõzés végén.

 

Nem lehetett ilyen örömben része Tom Lawrencenek, aki vesztes csapat tagja lehetett a Yeovil Townban a Championshipben - egyenlítõgólja ugyanis sokáig úgy tûnt, egy pontot érhet csapatának, ám a hosszabbításban szerzett góllal mindhárom pontot megszerezte a Huddersfield Town.

 

 

Nagy szerepe volt Sam Johnstonenak abban, hogy csapata a másodosztály egyetlen gólnélküli mérkõzését játszotta, megõrizve a Doncaster Rovers kapuját kapott gól nélkül a szintén a kiesés ellen harcoló Milwall ellen. Ezáltal mindkét csapat egy ponttal el tudott távolodni a Birmingham Citytõl, amely soraiban Federico Macheda, Tyler Blackett és Tom Thorpe mind kezdõként lehetett részese a Blackburn Rovers elleni 4-2-es vereségnek. A gyõztes csapatból Michael Keane sérülés miatt kimaradt.

 

Jesse Lingard 88 percnyi játékával segítette a Brightont 1-1-es döntetlenhez a Blackpoollal, amelynek köszönhetõen továbbra is play-offot érõ helyen tanyáznak.

 

Továbbra is a legjobb hat csapat között található Nick Powell kölcsönklubja, a Wigan Athletic, pedig 2-0-s vereséget szenvedtek a Burnleytõl, amely ezzel feljutott a Premier Leaguebe. Powell csak a kispadról nézhette a Turf Mooron történt eseményeket.

 

Már nagy volt a baj, amikor Sam Byrne csereként beállhatott a Carlisle Unitedbe a feljutásra pályázó Peterborough elleni 4-1-es vereség alkalmával. A vendéglátók már 3-1-re vezettek, amikor a Manchester United fiatalja a 75. percben beállhatott.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!